Nέες ανοησίες Κραουνάκη για τον Πολάκη

Nέες ανοησίες Κραουνάκη για τον Πολάκη07.02.2019Πρόσωπα

Ο μουσικοσυνθέτης αποθέωσε τον θορυβώδη υπουργό, ξεπερνώντας όλα τα όρια της ευπρέπειας

Επικεφαλής του fan club του Παύλου Πολάκη κοντεύει να γίνει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο συνθέτης, του οποίου το έργο όλοι αναγνωρίζουμε, έχει μια έφεση τελευταία σε... παραφωνίες, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό του στον θορυβώδη υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ.

Από

την «ντουντούκα» του κομματικού ραδιοφώνου Στο Κόκκινο, όπου έχει εκπομπή, αποθέωσε εκ νέου τον Παύλο Πολάκη, ξεπερνώντας όμως όλα τα όρια της ευπρέπειας, καθώς -ούτε λίγο ούτε πολύ- αποκάλεσε όσους ασκούν κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «λούγκρες»! Δεν θέλουμε να φανταστούμε πόσες ανακοινώσεις θα έβγαζαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Γενική Γραμματεία Ισότητας και κάθε άλλος «παρεξηγησιάρης» τάχα μου υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εάν είχε διανοηθεί να εκφραστεί αναλόγως κάποιος από τους... αντιφρονούντες. Αλλά η υποκρισία περισσεύει!

Ο μουσικοσυνθέτης, ο οποίος προστίθεται στη μακρά σειρά των καλλιτεχνών που σιτίζονται κουνώντας τη σημαία της Αριστεράς, με δεκάδες συναυλίες στο ενεργητικό του παντού στην Ελλάδα αντί καλών αμοιβών, φροντίζει να συντηρεί τις γραμμές επικοινωνίας με το κυβερνών κόμμα χρησιμοποιώντας ως όχημα τον Κρητικό αναπληρωτή υπουργό. Αυτή τη φορά θέλησε να διηγηθεί τη βραδιά της επίσκεψης Πολάκη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

«Μ' ένα νεύμα δικό του κι ένα δικό μου ανέβηκε ο υπουργός στην πίστα» είπε, συνεχίζοντας επί λέξει: «Και πάμε στο “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου”. Που με ένα νεύμα δικό του “Ν' ανέβω;” και με ένα νεύμα δικό μου “Ελα” αυτό το βουνό (σ.σ.: ο Πολάκης) ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και, απ' ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου, που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral [...], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν. Διότι όλοι τον θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε τον ψηλό τον Κρητίκαρο».

Για να μην ξεχνιόμαστε, παλαιότερα ο Κραουνάκης δήλωνε «friendly» προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατόπιν, του άσκησε σφοδρή κριτική λόγω... κωλοτούμπας. «Δεν επένδυσα ποτέ στον Τσίπρα. Θεώρησα, όπως και πάρα πολλοί Ελληνες, ότι ήταν μια πολύ δυνατή αφορμή για να σπρώξουμε να φύγουν οι “πριν”. Δεν εμπιστεύτηκα, απλώς συντάχθηκα δυνατά, και μου κόστισε. Κανείς δεν θέλει έναν ανένταχτο. Ολοι ήξεραν ότι ήμουν χρόνια ενταγμένος στο ΚΚΕ. Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ τον Γενάρη του '15 - όχι, το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο δεν ξαναψήφισα. Δεν πήγα να ψηφίσω, δεν ήθελα. Είχα πάρα πολλά νεύρα» δήλωνε σε μια συνέντευξή του το 2017. Προφανώς, όλα αυτά είναι... «περασμένα, ξεχασμένα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα