Με ποια εταιρεία συνεργάζεται ο Κωνσταντίνος Φρουζής

Η εταιρεία πραγματοποιεί μεγάλη επένδυση σε ένα κλάδο που τα τελευταία χρόνια έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών εγχώριων και κυρίως ξένων επενδυτών στην Ελλάδα

Τις τελευταίες ημέρες πύκνωσαν τα δημοσιεύμετα σχετικά με την υπόθεση Novartis και την εμπλοκή του πρώην γενικού διευθυντή της Novartis Hellas

Κωνστνατίνου Φρουζή στο «σκάνδαλο Novartis». Θυμίζουμε ότι η εταιρεία διευθέτησε το ζήτημα πληρώνοντας ένα βαρύ πρόστιμο προς το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης εξασφαλίζοντας ασυλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Φρουζής συνεργάζεται με εταιρεία που παράγει φαρμακευτική κάνναβη και γνωρίζει από την εμπειρία του στον κλάδο του φαρμάκου τα κατατόπια για την κυκλοφορία και διάθεση παρόμοιων προϊόντων.
Πρόκειται για την εταιρεία Tikun Olam (ΤΙΚΟΥΝ ΟΛΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.) ισραηλινών συμφερόντων, η οποία έχει προχωρήσει σε μεγάλη επένδυση στα Εξαμίλια της Κορίνθου, από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία της φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα.

Η εταιρεία ολοκλήρωσε πρόσφατα αύξηση κεφαλαίου 6,5 εκατ. ευρώ ενώ έχει προγραμματίσει νέα γενική συνέλευση για νέα αύξηση κεφαλαίου με την καταβολή 4,5 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα