Ιππoκράτειο: Νοσηλευτές και ασθενείς στόλισαν από κοινού το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Την ώρα που η μάχη στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης απέναντι στον κορονοϊό είναι αδυσώπητη, μια αχτίδα αισιοδοξίας έρχεται από την κλινική Covid του Ιπποκρατείου νοσοκομείου.

Στην Α’ παθολογική κλινική που νοσηλεύει περιστατικά Covid, η θεραπευτική ομάδα στόλισε μαζί με τους ασθενείς το χριστουγεννιάτικό δέντρο. Τη συγκινητική αυτή πράξη δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο,

που όπως είπε πρόκειται για μια ενέργεια του νοσηλευτικού προσωπικού για να απαλύνουν τον πόνο των ασθενών. «Μάλιστα ήταν συγκινητικό που αποκαλούσαν τους ασθενείς με τα μικρά τους ονόματα. Έχουν δεθεί μαζί τους», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.

Και προσθέτει: «Μας επισήμαναν ότι έχουν νέους ανθρώπους που νοσηλεύονται που δεν απέφυγαν τη διασωλήνωση». Μάλιστα σε μήνυμα που άφησαν οι εργαζόμενοι γιατροί και οι νοσηλευτές αναφέρουν πως «βρήκαν το κουράγιο και τη διάθεση να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο και να ευχηθούν σε ασθενείς και συνεργάτες Καλά Χριστούγεννα. Χθες ήταν η πρώτη εφημερία που μετά από πολύ καιρό πήγε καλύτερα με λιγότερα περιστατικά και μας γέμισε αισιοδοξία!».

Keywords
Τυχαία Θέματα