ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Έκτακτη συνέλευση και διαχειριστικό έλεγχο ζητεί η Reggeborgh Invest

O ολλανδικός όμιλος Reggeborgh ζήτησε προ ολίγου τη διενέργεια έκτακτης γενικής συνέλευσης της Ελλάκτωρ, με θέματα την αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου καθώς και διαχειριστικό έλεγχο για τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το euro2day.gr, το αίτημα του ολλανδικού ομίλου έρχεται μετά από μια μακρά περίοδο σεναριολογίας για το μέλλον του κατασκευαστικού ομίλου.

Η Reggeborgh ελέγχει άμεσα πάνω από 5% στην Eλλάκτωρ, έχει συμφωνήσει ώστε να αγοράσει μελλοντικά το περίπου 12% που κατέχει ο Λεωνίδας

Μπόμπολας ενώ, κατά πληροφορίες, έχει συγκεντρώσει από την αγορά επιπλέον ποσοστό που κινείται περί το 10-12%.

Τις τελευταίες ημέρες, είχαν πυκνώσει οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ομάδα επιχειρηματιών διαπραγματεύεται με τους αδελφούς Καλλιτσάντση και τη Farallon την αγορά του 25% της εισηγμένης.

Στην περίπτωση κατά την οποία επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η πλευρά Καλλιτσάντση συζητά ή έχει ήδη συμφωνήσει την πώληση του ποσοστού της στη συγκεκριμένη ομάδα επιχειρηματιών, αναμένεται να δοθεί νέα μάχη μεταξύ των μετόχων για τον έλεγχο της Eλλάκτωρ, αντίστοιχη με αυτή που είχε δοθεί το πρώτο εξάμηνο του 2018 μεταξύ της οικογένειας Καλλιτσάντση και της πλευράς Λεωνίδα Μπόμπολα - Δημήτρη Κούτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα