Θα γλυκαθεί η καρδιά σας! Φώκια monachus monachus κολυμπά μαζί με οικογένεια στη Σκόπελο… (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έναν ευχάριστο επισκέπτη είχε η οικογένεια του Προκόπη Ψάλτη, την ώρα που παραθέριζε σε ερημική παραλία στη Σκόπελο.Μια φώκια monachus monachus έκανε την εμφάνιση της και προς έκπληξη όλων, κολύμπησε και έπαιξε μαζί τους!

«Ήταν 27 Ιουλίου… Καθόμουν στο μπαλκόνι του εξοχικού μας που είναι λίγα μέτρα από την παραλία όταν είδα μια φώκια να πλησιάζει τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου που έκαναν μπάνιο στην παραλία Βαθιά», αναφέρει ο ίδιος σε επικοινωνία του με το star.gr.

«Η

σύζυγός μου στην αρχή φοβήθηκε και τράβηξε προς την ακτή τον μικρότερο γιο μας, ηλικίας 7 ετών. Όμως ο μεγαλύτερος γιος μας, ο 12χρονος Γιώργος, δε φοβόταν. Άρχισε να παίζει με τη φώκια. Στη συνέχεια που είδαμε πόσο φιλική ήταν την πλησιάσαμε όλοι. Ήταν απίστευτη! Έκανε σβούρες, σκαρφάλωνε πάνω μας, μας αγκάλιαζε και μας «φιλούσε»! Κολυμπήσαμε μαζί της για 1,5 ώρα», προσθέτει ο ίδιος.

Παιχνίδι με φώκια …….

Gepostet von Προκόπης Ψάλτης am Samstag, 28. Juli 2018

Φώκια monachus monachus κολυμπά μαζί με οικογένεια στη Σκόπελο!

Μια 4μελή οικογένεια στη Σκόπελο, η οποία έκανε μπάνιο σε ερημική παραλία, επισκέφθηκε φώκια monachus monachus. Τα παιχνίδια, τα φιλιά και οι αγκαλιές με το θηλαστικό δε σταματούσαν. Δείτε όλο το βίντεο εδώ >>> https://bit.ly/2n2yt35#StarGrNews

Gepostet von star.gr am Mittwoch, 1. August 2018

The post Θα γλυκαθεί η καρδιά σας! Φώκια monachus monachus κολυμπά μαζί με οικογένεια στη Σκόπελο… (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα