Λεφτά υπάρχουν για τους νοικάρηδες του Βαλυράκη

16:57 3/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ1.138 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥΛεφτά υπάρχουν για τους νοικάρηδες του ΒαλυράκηΠαρασκευή, Αύγουστος 3, 2018 - 16:52

❱❱ Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και η εικαστικός σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου νοικιάζουν μέσω Αirbnb το εξοχικό τους στην Ερέτρια

Την εντυπωσιακή βίλα τους, που διατηρούν στην Ερέτρια, νοικιάζουν μέσω

της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Αirbnb ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης και η πολυβραβευμένη ζωγράφος σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου.

Η τιμή των 1.138 ευρώ τη βραδιά βέβαια προκαλεί εγκεφαλικό στον μέσο πολίτη, όμως λεφτά υπάρχουν για τους νοικάρηδες του Βαλυράκη που αναζητούν χλιδή και ηρεμία. Η βίλα είναι ένα οίκημα μοντέρνου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, το οποίο απέχει μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα και, μεταξύ άλλων ανέσεων, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε λουτρά και μια εντυπωσιακή πισίνα στον κήπο.

Στην αρχική σελίδα της ηλεκτρονικής σελίδας Airbnb το ζευγάρι έχει επιλέξει, για ευνόητους λόγους, να μην εμφανίζονται ως οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του ακινήτου και έχουν αναθέσει τον ρόλο αυτόν στον Loic Dupont, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Παρίσι, και στην εταιρία Homerez SAS. Ομως οι φωτογραφίες από το εσωτερικό -κυρίως- του σπιτιού μαρτυρούν τις ταυτότητές τους.

Αλλωστε, όποιος γνωρίζει την καλλιτεχνική τεχνοτροπία της ζωγράφου Μίνας Παπαθεοδώρου αμέσως διαπιστώνει πως οι πίνακες είναι δικής της δημιουργίας. Μάλιστα, η ίδια έχει φωτογραφηθεί μέσα στο πολυτελέστατο σπίτι της Ερέτριας, ενώ έχει αναρτήσει τις λήψεις και στον λογαριασμό της στο facebook. Χαρακτηριστική είναι εκείνη με τη λευκή Lamborghini στον πίνακα με την υπογραφή της, που κοσμεί μέρος του σαλονιού.

Από την πρώτη στιγμή που ο επισκέπτης διαβαίνει τη μεγάλη στρογγυλή πόρτα, διαπιστώνει πως το οίκημα συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την πολυτέλεια, την αισθητική και την άνεση. Το σπίτι είναι ιδανικό για παιδιά, καθώς διαθέτει ένα πλήρως διαμορφωμένο γήπεδο μπάσκετ και μια πισίνα με τζακούζι.

Εσωτερικά, στους τρεις ορόφους που επικοινωνούν μεταξύ τους με ανελκυστήρα, μοιράζονται 625 τετραγωνικά. Ο τελευταίος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και δύο πολυτελή μπάνια. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι ευρύχωρο και έχει θέα προς τη θάλασσα, ενώ η κυρίως κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα queen size κρεβάτι και εντυπωσιακό λουτρό με υδρομασάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα