ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Θεανώ Φωτίου

17:22 3/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Θεανώ ΦωτίουΠαρασκευή, Αύγουστος 3, 2018 - 17:19

❱❱ Από πότε η πολιτική ευθύνη για τις φονικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής, που κόστισε τη ζωή σε 87 συνανθρώπους μας, μετριέται με ψήφους;

Οχι τίποτα, αλλά για να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοούσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, όταν, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 σχετικά με τις

πυρκαγιές στις πληγείσες περιοχές, δήλωσε ότι «την πολιτική ευθύνη που αναλαμβάνουμε θα την πάμε μέχρι τέλους, με όποιο κόστος, γιατί η ιστορία της κατεδάφισης έστω και μίας μάντρας έχει πολιτικό κόστος».

Λυπούμαστε, κυρία Φωτίου, αλλά μέχρι στιγμής έχετε κάνει την πιο... άκυρη δήλωση που θα μπορούσε να κάνει ποτέ πολιτικός, σε μια στιγμή που ο αέρας στην ανατολική Αττική εξακολουθεί να μυρίζει θάνατο, οι πληγέντες δεν έχουν θάψει ακόμη τους νεκρούς τους και η φύση προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς της έχει συμβεί.

Επειτα απ' όλα αυτά, δηλαδή, μας λέτε πως η υπόθεση της κατεδάφισης μίας μάντρας έχει πολιτικό κόστος, με άλλα λόγια ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσετε ψηφοφόρους! Πόσο θράσος χρειάζεται, τελικά, για να ξεστομίζεις τέτοια πράγματα; Αντί να λέτε να βγουν όλα στο φως και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει, εσείς και η κυβέρνησή σας επιμένετε να αξιολογείτε όπως σας συμφέρει τη φράση «πολιτική ευθύνη».

Από την άλλη, δηλώσατε ότι «μέσα σε αυτά τα 3,5 χρόνια έχει αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο. Οριοθετήσαμε τα δάση και το τι θα πει γιαλός, καθώς και ψηφιακά ποιες περιοχές είναι αναδασωτέες». Επομένως, κυρία Φωτίου, μας λέτε πως οι πυρκαγιές σάς ήρθαν «λουκούμι», αφού έφτασε η ώρα να εφαρμόσετε τελικά το νομοθετικό σας πλαίσιο! Συγγνώμη, αλλά δεν τα λέμε εμείς... Εσείς τα λέτε!

Θεανώ Φωτίου
Keywords
Τυχαία Θέματα