Πόσα χρήματα έπαιρνε ανά ταινία η Ρένα Βλαχοπούλου- Δεύτερη σε κασέ μετά τη Βουγιουκλάκη…

14 χρόνια μετά το θάνατό της η Ρένα Βλαχοπούλου παραμένει ανεξίτηλη στη μνήμη μας ακόμα και τώρα.Το κοινό τη λάτρεψε αλλά παρέμεινε πάντα προσιτή. Μας χάρισε μοναδικές ατάκες και άφθονο γέλιο με το μοναδικό της υποκριτικό ταλέντο. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η «μεγάλη κυρία» της ελληνικής κωμωδίας.

Τη δεκαετία του ’60, τη χρυσή δεκαετία του ελληνικού σινεμά, ήταν το δεύτερο γυναικείο όνομα σε κασέ, μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Τιμήθηκε με το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα, Δημήτρης Ψαθάς.

Οπως αναφέρει το

αφιέρωμα του Πάνου Ζόγκα στο περιοδικό «Down Town» έπαιρνε 350 με 400 χιλιάδες δραχμές την ταινία και 500 με 600 χιλιάδες έπαιρνε η Αλίκη.

Γίνεται η πιο ακριβοπληρωμένη κωμική ηθοποιός. «Εγώ ήμουν τρομερά οικονόμα. Ήθελα να νιώσω στη ζωή μου στο γήρας ότι δεν θα έχω ανάγκη κανέναν. Όπως νιώθω αυτήν τη στιγμή. Τα λεφτά μου τα ξόδευα γιατί είχα και υποχρεώσεις. Αλλά κανόνιζα έτσι ώστε να τρώω τα τρία όταν έβγαζα δέκα» έχει σημειώσει σε συνέντευξή της.

The post Πόσα χρήματα έπαιρνε ανά ταινία η Ρένα Βλαχοπούλου- Δεύτερη σε κασέ μετά τη Βουγιουκλάκη… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα