ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, από τον ΣΤΑΥΡΟ ΜΙΧΑΗΛΟ…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018ΚΡΙΟΣ
Τον Αύγουστο θα έχετε και εσείς την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ζήσετε όπως επιθυμείτε, ώστε να επιστρέψετε και πάλι αργότερα ανανεωμένοι στην εργασία σας. Μία ευνοϊκή περίοδος για τους περισσότερους από εσάς, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να ψυχαγωγηθείτε όπως επιθυμείτε, ξοδεύοντας και κάποια χρήματα για τον εαυτό σας.
Το διάστημα αυτό θα έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε για λίγο από τις σκοτούρες και τα προβλήματα και καλό θα είναι εάν δεν έχετε πάρει ακόμα την άδεια σας να συναντηθείτε

στις 9, 10 και 11 Αυγούστου με τους φίλους σας.
Η ερωτική αρμονία που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας από τις 7/8 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό ίσως είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Έτσι ήπιο κλίμα και συνεργατικότητα θα υπάρξει ανάμεσά σας και δεν θα είναι λίγες οι φορές όπου θα είστε πιο υποχωρητικοί.
Ο σύντροφος για τους περισσότερους Κριούς, θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή τους τούτη εδώ την εποχή.
Η είσοδος του Κυβερνήτη σας, του Άρη στον Αιγόκερω στις 13/8 σας προτρέπει σε δυναμικές επαγγελματικές και κοινωνικές κινήσεις.
Στα μέσα του μήνα γίνεστε ελκυστικότεροι και κερδίζετε τα συναισθήματα του ανθρώπου που κινεί το ενδιαφέρον σας. Οι παντρεμένοι Κριοί περνώντας οι μέρες απορροφώνται απ’ τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.
Μετά από την ξεκούραση και την ψυχαγωγία που περάσατε αυτόν το μήνα θα γυρίσετε ανανεωμένοι και το ενδιαφέρον σας θα αυξηθεί για τη δουλειά απ’ τις 23 Αυγούστου με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου και τον 6ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη. Θα είστε αρκετά πρακτικοί και θα προσεγγίσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί Ταύροι θα βρεθούν την περίοδο αυτή σε ένα ήσυχο μέρος με αγαπημένα τους πρόσωπα.
Ο μήνας αυτός, ευνοεί κάθε σας δραστηριότητα που μπορεί να αγγίξει τον ψυχικό ή τον πνευματικό σας κόσμο.
Η παρουσία της Αφροδίτης απ’ το Ζυγό και τον 6ο ηλιακό σας οίκο απ’ τις 7 Αυγούστου θα κάνει πολλούς από εσάς να ενδιαφερθούν ερωτικά για κάποιο πρόσωπο απ’ την εργασία τους.
Ένα φίλος που σας υποστηρίζει, σας βοηθά στα μέσα του μήνα να έχετε καθαρό μυαλό προσφέροντάς σας ένα συμπαθητικό αυτί για να μιλήσετε.
Φανείτε προσεχτικοί απέναντι στον Νόμο από 13/8 που ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω.
Κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις και κάποιες αισθηματικές συναντήσεις θα πρέπει να τις θεωρήσουμε σίγουρες για εσάς το πρώτο δεκαήμερο.
Αναμνήσεις από προσφάτως ευχάριστες στιγμές, φαίνεται να περνούν στη σκέψη σας κινηματογραφικά, θέλοντας να γυρίσει και πάλι πίσω ο χρόνος για να της ξαναζήσετε.
Εάν εργάζεστε λοιπόν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, που οι περισσότεροι λείπουν σε άδεια, τα πράγματα θα είναι αρκετά ήρεμα και άνετα για να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις σας, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να καταρτίσετε και το πρόγραμμα σας για τους επόμενους μήνες, καθώς θα έχετε το χρόνο άνετα πια, να σκεφθείτε τις κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχοντας την ανάγκη να ξεκουραστείτε και εσείς λίγο, μετά από αρκετές ταλαιπωρίες σε διάφορα προσωπικά σας θέματα, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μία σχετική άνεση σε ένα εξοχικό μέρος εάν βέβαια μπορείτε να πάρετε τώρα την άδειά σας.
Η περίοδος αυτή, προβλέπεται ευχάριστη για τους περισσότερους, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, αρκεί να είστε ευέλικτοι και δεκτικοί στις καταστάσεις.
Γενικά τα καλά σας αισθήματα και η φιλική σας συμπεριφορά φαίνεται να βρίσκουν απήχηση από τις 7 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό και να γίνεστε ευρύτερα αποδεκτοί από το σύνολο κερδίζοντας τουλάχιστον τις πρώτες εντυπώσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει και …όχι μόνο.
Η σεξουαλική σας διάθεση, κορυφώνεται από 13/8 με τον Άρη στον Αιγόκερω.
Ο μήνας αυτός είναι ο μήνας των αδειών και των διακοπών. Έτσι λοιπόν όσοι είστε διακοπές, έχει καλώς διότι θα περάσετε ευχάριστα, αλλά και όσοι εργάζεστε πάλι καλά θα περάσετε εφόσον τα αστικά κέντρα θα έχουν αδειάσει και οι περισσότερες από τις δουλειές σας θα αναβληθούν.
Το μήνα αυτό φροντίστε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τις ερωτικές στιγμές που θα σας δοθούν.
Αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο και όλα θα πάνε καλύτερα. Μην στέκεστε σε λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα.
Ο σύντροφος σας μαγεύει. Η ερωτική σας ζωή βρίσκετε στα καλύτερα της επίπεδα και πολλοί από εσάς σκέφτονται να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους.
Καθώς οι μέρες του Αυγούστου περνούν και ο Ήλιος από τις 23 θα είναι στην Παρθένο, εσείς επιστρέφοντας –οι περισσότεροι- απ’ τις διακοπές τους, θα ενδιαφερθείτε για το οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι σας, ενώ διάφορες εμπειρίες του παρελθόντος που θα ενθυμηθείτε, θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα τρέχοντα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εμμονή σε ιδέες και απόψεις δεν θα βοηθήσει καθόλου φίλοι μου τις επαγγελματικές, αισθηματικές, οικογενειακές και κοινωνικές σας θέσεις.
Το πρώτο αλλά και το δεύτερο δεκαήμερο θα αποδειχθεί θετικό για την ψυχοσύνθεσή σας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε παίρνοντας την άδειά σας.
Οι δυσκολίες που περάσατε το χειμώνα σε σχέση με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, φαίνεται πως τώρα έχουν ξεπεραστεί και έχετε το δικαίωμα να ξοδέψετε κάποια χρήματα για την ψυχική σας ευχαρίστηση.
Ακολουθήστε τα συναισθήματά σας και κρατήστε κυρίως από τις 7 που η Αφροδίτη θα είναι στο Ζυγό μία εξωστρεφή διάθεση ανταλλάσσοντας απόψεις με τον περίγυρο. Κάποιοι από εσάς θα θυμηθούν μια παλαιότερη αισθηματική τους σχέση ενώ κάποιοι άλλοι θα βυθιστούν στον αισθηματικό τους κόσμο.
Στις 13 ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και κάνει εριστικό το σύντροφό σας φέρνοντας στη σχέση σας διαφωνίες και εντάσεις.
Καθώς φαίνεται ο οικονομικός τομέας θα επηρεάσει ανάλογα τη ψυχολογία σας καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου επιτρέποντάς σας με μία σχετική οικονομική άνεση να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας.
Με τίποτε μην πιστέψετε πως κάποια πρόσωπα είναι στην αποκλειστική σας διάθεση ώστε εσείς να προσπαθήσετε να τους περάσετε διάφορα μηνύματα.
Περνώντας ο Ήλιος στην Παρθένο στις 23 και στον 3ο ηλιακό σας οίκο, και παραμένοντας εκεί για ένα μήνα, θα στέψετε το ενδιαφέρον σας στο περιβάλλον σας, ενώ θα θέλετε να εξωτερικεύσετε τις απόψεις σας. Τώρα θα μπορέσετε να πείσετε εύκολα τους άλλους για κάποιες συνήθειές σας.
Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, υπάρχουν αρκετές δυνατότητες για να συγκεντρωθείτε και πάλι στην καθημερινότητα, λύνοντας τα προβλήματά της. Το εμπορικό δαιμόνιο, μετά απ’ τις διακοπές σας, έρχεται και πάλι σε λειτουργία και σας βοηθά να αυξήσετε την πελατεία σας.

ΛΕΩΝ
Ο Αύγουστος θεωρείτε μήνας διακοπών και διασκέδασης, και εσείς θα τον απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα απ’ τις οικονομίες σας. Διασκεδάστε κατά τη διάρκεια των διακοπών ξεφεύγοντας από δυσχέρειες.
Πιθανόν να μην μπορέσετε να τεκμηριώσετε τις απόψεις σας, άσχετα από το πόσο θα ευσταθούν τα επιχειρήματά σας και για αυτό καλό θα είναι να είστε έτοιμοι απέναντι στις αντιρρήσεις των άλλων ακόμα και για πρακτικά ζητήματα, στα οποία είχατε αποδείξει ότι μπορούν να βασιστούν οι απόψεις σας.
Τις θαυμάσιες μέρες μεταξύ 10 και 25/8ου να τις αναμείνετε με μεγάλο ενδιαφέρον κάτι εξαιρετικό μπορεί να συμβεί… στην ερωτική σας ζωή.
Από 13/8 που ο Άρης θα είναι στον Αιγόκερω φέρνετε ένταση στην καθημερινότητά σας και θέλετε να αναλάβετε επιπλέον εργασιακές υποχρεώσεις.
Η εποχή αυτή βελτιώνει την πορεία των αισθηματικών σας και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη διάθεσή σας. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σας μέχρι 22/8, θα ενισχύσει καθώς φαίνεται τα αισθηματικά σας και θα γοητεύσετε άλλη μια φορά τον περίγυρο. Η «λίμπιντό» σας θα πετά φωτιές και οι ερωτικές σας επιτυχίες θα ξαφνιάσουν ακόμα κι εσάς τους ίδιους.
Από τις 23 Αυγούστου, ο Ήλιος θα εγκαταλείψει το Ζώδιό σας και θα περάσει στο Ζώδιο της Παρθένου και σταδιακά θα αυξήσει το ενδιαφέρον σας για τα οικονομικά και τις κτήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις επηρεασμένες απ’ το παρελθόν, φαίνεται να προκύπτουν απ’ τις καταστάσεις τώρα. Μην εμπιστεύεστε και τόσο τη διαίσθησή σας σε πράγματα που αδυνατείτε με τη λογική να προσεγγίσετε.
Οι πρώτες 22 μέρες σας προτρέπουν σε απομόνωση ψυχική και συναισθηματική για ανασύνταξη.
Περάσετε όμορφα αυτές τις ημέρες και φροντίστε να ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά και πνευματικά. Η διορατικότητα που θα σας χαρακτηρίσει θα σας βοηθήσει να προλάβετε διάφορα προβλήματα πριν την εξέλιξή τους.
Στις 13 ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και εσείς αναζητάτε ένταση και κατάκτηση στην ερωτική σας ζωή.
Μια δέσμευση, για τους περισσότερους από εσάς φαίνεται άμεση σε μια ερωτική κατάσταση αλλά πρέπει πρώτα να επανεξετάσετε την όλη κατάσταση.
Ετοιμαστείτε από τις 23/8ου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, για ένα μήνα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε αρκετές επιθυμίες και προσωπικά σας σχέδια, αλλά φροντίστε να είστε δίκαιοι με τους άλλους και μην νομίζετε πως τώρα θα είστε το κέντρο του ενδιαφέροντος τους.
Τις τελευταίες οχτώ ημέρες, οι αστρολογικές επιρροές θα βοηθήσουν αρκετές εργασίες σας, έτσι ώστε να αποδώσουν οικονομικά οφέλη, αρκεί να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και πραγματοποιήσιμες.

ΖΥΓΟΣ
Τώρα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους προσωπικούς σας στόχους και τα ενδιαφέροντά σας, ενώ διάφορα κοινωνικά και πολιτικά θέματα θα τραβήξουν την προσοχή σας.
Από τις 7 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και φροντίστε για την ψυχική σας ηρεμία. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρει ανταπόκριση από το σύντροφό σας και η σχέση σας θα σας προσφέρει ασφάλεια.
Η εποχή προσφέρεται για διασκέδαση, ψυχαγωγία και διακοπές στις όμορφες παραλίες μας, κάτι που θα σας βοηθήσει να φορτώσετε τις μπαταρίες σας για να αντιμετωπίσετε με άνεση τις υποχρεώσεις του χειμώνα.
Οι μέρες μετά τις 13 του μήνα που ο Άρης θα είναι στον Αιγόκερω, φαίνεται να φέρνουν οικογενειακές εντάσεις και διαφωνίες σε αρκετούς Ζυγούς.
Μικρά ταξίδια και ευχάριστες «αποδράσεις» σας περιμένουν μέσα στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο.
Πιθανόν να σκέφτεστε ορισμένα προβλήματα που υπάρχουν στην εργασία σας, αλλά απαιτείτε να πάρετε κάποια άδεια και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Φροντίστε κάθε εργασιακό πρόβλημα και δραπετεύστε στις όμορφες παραλίες.
Ο Ήλιος, θα περάσει στις 23 Αυγούστου στην Παρθένο και εσείς για ένα μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχόλησαν, αλλά δεν θα πρέπει να χαθείτε σε λεπτομέρειες της καθημερινότητας.
Φοβίες και καχυποψία για κάποιες καταστάσεις και κάποια πρόσωπα είναι πολύ πιθανόν να έχετε στα τέλη αυτού του μήνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για τους περισσότερους από εσάς αποδεικνύεται ο Αύγουστος αρκεί να είστε συνεργάσιμοι με τους άλλους.
Τις μέρες αυτές η προσωπικότητά σας και οι ιδιαιτερότητές της θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών ατόμων απ’ το στενό σας κύκλο.
Πληθωρικά αισθήματα και περιπετειώδης διάθεση, σας «φορτίζουν τις μπαταρίες» και λειτουργείτε μέσα από ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες συνθήκες.
Αποφύγετε να κλεισθείτε στο συναισθηματικό σας κόσμο και στις αναμνήσεις σας από τις 7 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό. Αν θέλετε η σχέση σας με το σύντροφο να κυμανθεί σε καλά επίπεδα εξωτερικεύσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα για να γίνουν κατανοητά.
Εάν είστε σε διακοπές, θα περάσετε ευχάριστα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, ενώ δεν θα λείψουν οι περιπέτειες και οι ερωτικές κατακτήσεις.
Εάν έχετε άδεια από την εργασία σας φροντίστε να ταξιδέψετε σε κάποια ήσυχα μέρη και τραφείτε όσο το δυνατό υγιεινά.
Από 13 του μήνα που ο Άρης θα διελαύνει τον Αιγόκερω να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφύγετε την ένταση με το στενό σας περιβάλλον.
Η καριέρα σας απαιτεί έξυπνους χειρισμούς. Δεν είναι η ώρα για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο μπορεί να σας συγχύσει.
Οικονομικά, ωφελείστε αφήνοντας την προσωπική σας γοητεία απέναντι σε σημαντικές προσωπικότητες.
Από τις 23 Αυγούστου ο Ήλιος θα φιλοξενείται από το ζώδιο της Παρθένου και τον 11ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη. Κάποιοι θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε κοινωνικά και πολιτισμικά θέματα και κάποιοι άλλοι σε πολιτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισιοδοξία σας κάποιες στιγμές, ίσως να είναι υπερβολική και να ενοχλήσει τους άλλους γύρω σας, αλλά γενικά οι διακοπές αυτές θα σας μείνουν αξέχαστες και αυτό στο τέλος θα έχει σημασία.
Για αρκετούς από σας, πηγή γνώσης και επιτυχίας θα είναι τα ταξίδια ή η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.
Η διάθεσή σας που θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα, φαίνεται πως θα σας παροτρύνει να ξοδέψετε τώρα περισσότερα απ’ ότι συνήθως και ιδιαίτερα για την ευχαρίστηση και την ικανοποίησή σας.
Τα μέλη της οικογενείας σας υποστηρίζουν, ιδιαίτερα σε θέματα χρημάτων.
Αναζητώντας περισσότερο πάθος στη ζωή σας αυτή την εποχή, δημιουργείτε αντίστοιχες καταστάσεις και στα αισθηματικά σας. Στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το Ζυγό βελτιώνοντας κατά πολύ τις φιλικές και ευρύτερα κοινωνικές σας σχέσεις.
Αισθηματικές συναντήσεις και εφήμερες σχέσεις θα προκύψουν αυτές τις μέρες. Ευχάριστες βραδιές σας περιμένουν κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα
Περνώντας στις 13/8 ο Άρης στον Αιγόκερω, σας κάνει απρόσεχτους σε σχέση με τα οικονομικά σας.
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα δημιουργηθούν νέες συναναστροφές και φιλίες χρήσιμες και σημαντικές. Θα έχετε την τάση να παίρνετε μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα αντιλαμβάνεστε και θα εκτιμάτε τους άλλους ως σημαντικές οντότητες με σημαντικές ομοιότητες στο κοινό πεπρωμένο.
Περνώντας και ο Ήλιος στην Παρθένο στις 23 Αυγούστου και παραμένοντας εκεί για ένα μήνα, θα αυξήσει το ενδιαφέρον σας για τα επαγγελματικά και την καριέρα σας, ενώ τώρα είναι πιθανόν να επιτύχετε κάποια σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυξημένη πιθανόν να είναι αυτή την εποχή η ικανότητά σας για να ασχοληθείτε λεπτομερώς με ανώτερα πράγματα και με τη φιλοσοφία.
Στο μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα αναζητάτε σαφής αποδείξεις σε θέματα που άπτονται της μεταφυσικής και της θρησκείας.
Το να εκφράσετε τη γνώμη σας και να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας, θα είναι κάτι αποδεκτό, αρκεί να μην παρασυρθείτε και στο τέλος είστε εκτός πραγματικότητας, κινούμενοι εντελώς θεωρητικά.
Ο Άρης στις 13 θα επισκεφτεί το Ζώδιό σας, αυξάνοντας την ορμή και ενέργειά της και εσείς θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους εκτόνωσης για να μην «τρώγεστε» με τα ρούχα σας.
Όσοι από σας έχετε συνηθίσει σε κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις και παραμένετε προσκολλημένοι χωρίς να αποφασίζετε να προβείτε στις απαραίτητες αλλαγές …μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη αυτή η περίοδος.
Τώρα φτάνοντας στα άκρα, και θέλοντας όλα ή τίποτε απ’ τους άλλους, δεν αποκλείετε να δείτε το τέλος κάποιας αισθηματικής σχέσης ή την αρχή μιας νέας. Μια δέσμευση φαίνεται άμεση σε μια ερωτική κατάσταση, αλλά πρέπει πρώτα να επανεξετάσετε την όλη κατάσταση.
Θα αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα αυτές τις μέρες που με τη σειρά τους θα αποδείξουν το σθένος, την υπομονή και την εσωτερική δύναμη που διαθέτετε.
Το Ζώδιο της Παρθένου στις 23 του μηνός θα φιλοξενήσει τον Ήλιο. Η διέλευση του Ήλιου απ’ τον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου φαίνεται να παρατείνει τις διακοπές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Αύγουστος αποδεικνύεται ευνοϊκός σε όλα τα επίπεδα για τους περισσότερους Υδροχόους. Θα είστε αισιόδοξοι και θα εκπέμπετε έναν αέρα σιγουριάς στο περιβάλλον σας.
Εάν είστε διακοπές όλα θα είναι ευχάριστα για εσάς.
Στα μέσα της περιόδους, κρατείστε μία ανεξάρτητη στάση απέναντι στα περιστάσεις που θα παρουσιαστούν και αποφύγετε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου θα ζητάτε απ’ τους φίλους και τους γνωστούς σας να είναι απέναντί σας σταθεροί και να μοιράζονται τις δικές σας ιδέες.
Περνώντας στις 13/8 ο Άρης στον Αιγόκερω, ενδέχεται να αισθανθείτε κάποιους να εποφθαλμιούν τη θέση και το πρόσωπό σας.
Προγραμματίστε την άδειά σας το συντομότερο εφόσον είναι αναγκαίο να ξεκουραστείτε. Άλλωστε τις μέρες που θα λείπετε μπορούν οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις που αναλάβατε.
Διασκεδάστε και γνωρίστε νέους τόπους και όμορφους ανθρώπους που θα συμβάλλουν ώστε αυτό το καλοκαίρι να σας μείνει αξέχαστο.
Το απόκρυφο θα έλξει τώρα το ενδιαφέρον σας, και οι ερευνητικές σας ικανότητες θα προσαρμοστούν στις υπηρεσίες τις εργασίας σας. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου από τις 23/8ου ενεργοποιεί έντονα το υποσυνείδητο και τον ψυχικό σας κόσμο. Αυτή τη περίοδο θα θέλετε να ανατρέψετε κάθε κατάσταση που για εσάς έχει τελειώσει και θα θελήσετε να αναγεννήσετε κάποιες άλλες. Τώρα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στα κεφάλαιά σας και στα οικονομικά του συντρόφου σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Το πρώτο δεκαήμερο είναι μία περίοδος όπου θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ζεστοί, έλκοντας τελικά τους άλλους με το μέρος σας. Ψυχαγωγηθείτε όπως εσείς θέλετε, αλλά μην παραμελήσετε και τους δικούς σας ανθρώπους.
Φροντίστε να βρείτε ένα μέρος που θα συνδυάσετε τη διασκέδαση και τη ξεκούραση που τόσο θα έχετε ανάγκη τώρα. Φροντίστε τη διατροφή σας και εφαρμόστε ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής καταναλώνοντας όσο το δυνατό περισσότερους χυμούς.
Καθώς φαίνεται πολλοί από εσάς δεν θα πάρουν την άδειά τους αυτό το μήνα ασχολούμενοι με τις καθημερινές τους υποχρεώσεις και την εργασία τους.
Η παρουσία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού και η φιλοξενίας της από τον 8ο ηλιακό σας οίκο απ’ τις 7 Αυγούστου και έπειτα ενδέχεται να παρουσιάσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας και καλό θα είναι να αποφύγετε να εκδηλώσετε τις επόμενες μέρες ζηλοτυπίες στο σύντροφο.
Το να δουλέψετε περισσότερο, κανείς δεν πρόκειται να το επικρίνει, αρκεί να μην πάρετε αποφάσεις αντίθετες με τη γνώμη των προϊσταμένων σας.
Είναι πιθανό να υπάρξουν από 13/8 που ο Άρης θα επισκεφτεί τον Αιγόκερω προτάσεις από φιλικά πρόσωπα που αφορούν την δραστηριότητά σας.
Θαυμασμό στο πρόσωπό σας θα δείτε αυτό το μήνα απ’ τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαίτερα απ’ τον ερωτικό σας σύντροφο, που θα ενδιαφερθεί για τους προσωπικούς σας στόχους.
Περνώντας ο Ήλιος την 23η μέρα του μήνα στην Παρθένο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας με τους άλλους και στις περισσότερες περιπτώσεις θα κρατείστε μια υποχωρητική στάση απέναντι σε ενδεχόμενες αντιδράσεις τους.

The post ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, από τον ΣΤΑΥΡΟ ΜΙΧΑΗΛΟ… appeared first on Lady's Life.

Keywords
αρης, αποδειξεις, καλοκαιρι, life, σταση εργασιας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τελος του κοσμου, επιθυμιες, αδεια, αφροδιτη, γνωμη, διατροφη, δουλεια, εργασια, καριερα, περιοδος, προγραμμα, ρουχα, σθενος, ψυχολογια, ωρα, αυγουστος, αισιοδοξια, αναμνησεις, απηχηση, αρμονια, αυτι, βρειτε, βρισκεται, γοητεια, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, ευκαιρια, ευκολα, εμμονη, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξελιξη, εποχη, ερχεται, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ιδεες, ηλιος, υπηρεσιες, υπομονη, ηρεμια, ησυχα, θετικο, οικο, ηπιο, ηρεμα, ησυχο, καχυποψια, κλιμα, λειτουργια, λεπτομερειες, μηνυματα, μηνες, μορφη, μπαταριες, μπορειτε, μυαλο, ξεκουραση, ο ηλιος, ορμη, παθος, πεπρωμενο, περιβαλλον, πηγη, προβληματα, σαφης, σειρα, σπιτι, στα ακρα, σχεδια, ταξιδια, ταση, φορα, χρονος, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, δικαιωμα, δουλειες, εξοχικο, φιλοι, γνωσεις, ιδιαιτερα, life, μεινει, μια φορα, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα