Οι οικονομικός Γολγοθάς του Σπύρου Φωκά και η εξαπάτηση από κοντινό του πρόσωπο…

Στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας ζει ο Σπύρος Φωκάς μαζί με τη σύζυγο του, καθώς όπως αναφέρει έφυγε οριστικά από την Αθήνα «γιατί ήταν θέμα επιβίωσης για εμένα και την γυναίκα μου. Ζούμε με μια σύνταξη 600 ευρώ και προσπαθούμε να στεκόμαστε στα πόδια μας αξιοπρεπώς».Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκαλύπτει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και το πώς έχασε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, όταν ένα κοντινό του

πρόσωπο του σήκωσε όλες τις οικονομίες που είχε στην τράπεζα.

Ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου ζούσαν σε ένα σπίτι στην Πετρούπολη αλλά τα απλήρωτα ενοίκια και οι αυξημένες ανάγκες τους ανάγκασαν να φύγουν από την Αθήνα: «Ευτυχώς και οι δυο είμαστε λιτοδίαιτοι και δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά πολλά», αποκαλύπτει ο Σπύρος Φωκάς και συμπληρώνει: «Έχω μια μικρή σύνταξη 600 ευρώ. Με αυτό ζούμε και ευτυχώς είμαστε ολιγαρκείς».

Μιλώντας για τα χρήματα που κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια από τη δουλειά του και θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν μια άνετη ζωή, δήλωσε: «Φυσικά και απέκτησα χρήματα. Όμως μου έτυχε μια στραβή. Ένα πολύ δικό μου πρόσωπο πήγε στην τράπεζα και σήκωσε όλα όσα είχα αποταμιεύσει. Έτσι έχασα τα πάντα».

The post Οι οικονομικός Γολγοθάς του Σπύρου Φωκά και η εξαπάτηση από κοντινό του πρόσωπο… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα