Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.grΔΕΥΤΕΡΑ 21/5
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει τον περίγυρο σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση σας. Πιθανόν σήμερα να υπάρξει κάποιο όφελος στα οικονομικά σας εξαιτίας κάποιων συνεργασιών που κάνατε στο παρελθόν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι

συναντήσεις με φίλους και εραστές φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα που θα θέλετε να αποκαλύψετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας. Η ξαφνική άνοδος των οικονομικών σας απ’ την εργασία δεν θα πρέπει να γίνει η αιτία για υπερβολικές σπατάλες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα θα είναι γεμάτη από έξοδα αλλά μην ανησυχείτε εφόσον θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με σχετική άνεση. Συναισθηματικά η κατάσταση είναι εξαιρετική, δίνοντάς σας πολλές ελπίδες για να βελτιώσετε την σχέση σας. Το πάθος ανανεώνει την ερωτική σας ζωή.
ΛΕΩΝ
Κάποια μικροπροβλήματα σήμερα στον τομέα της επικοινωνίας. Έχει σημασία να οργανώσετε τον χρόνο σας με ένα αποδοτικότερο τρόπο. Εμφανίζεστε γοητευτικοί κερδίζοντας τις πρώτες εκτιμήσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε να εκμεταλλευτείτε συναισθηματικά κάποια άτομα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έπρεπε σήμερα να διαθέσετε κάποιο χρόνο για ανιδιοτελή δραστηριότητα εργαζόμενοι με μια ομάδα για ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Η προσωπική σας ζωή υποφέρει απ’ την ιδιόρρυθμη στάσης σας. Συγκρατήστε κάθε τάση που μπορεί να προκαλέσει ένταση και να κλονίσει τη σχέση σας.
ΖΥΓΟΣ
Κάθε είδους συνεργασία θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια να προωθηθούν. Αποφύγετε σήμερα τη συναισθηματική φόρτιση δείχνοντας σταθερότητα. Το Σύμπαν σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες και δεσμούς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες αισθηματικές δοκιμασίες ή κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την επαγγελματική σας θέση πλησιάζοντάς σας ερωτικά. Εργαστείτε ακολουθώντας μεθόδους και προγράμματα και έχετε υπομονή.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φροντίστε να επανεξετάσετε συμφωνίες προφορικές ή γραπτές, που θα χρειαστεί να κάνετε και βεβαιωθείτε ότι θα είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε. Αρκετά γοητευτικοί θα είστε και σήμερα κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έντονα θα είναι τα συναισθήματά σας που επηρεάζονται απ’ τους πλανήτες και σας βοηθούν να προσεγγίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο. Σήμερα θα νιώσετε καταπονημένοι από τις δραστηριότητες των τελευταίων ημερών.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κυριαρχήσει σε εσάς ένα προσωρινό αίσθημα ότι σας έχουν εγκαταλείψει ή ότι δεν ενδιαφέρονται για σας όσο εσείς θα θέλατε. Ο σύντροφός σας ενδέχεται να έχει αντίθετη άποψη από τη δική σας σε θέματα σχέσεων και αισθητικής. Το βράδυ θα σας γοητεύσει με την παρουσία του.
ΙΧΘΥΣ
Την σημερινή ημέρα θα καταφέρετε πολλά ενώ θα είναι μία ημέρα γεμάτη ενδιαφέροντα καθώς φαίνεται για εσάς. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι φορτισμένος και θα βλέπετε τα πράγματα υποκειμενικά.

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα