Ο ωραίος των Κεντρώων έγινε νονός της όμορφης Παυλίνας

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Ο ωραίος των Κεντρώων έγινε νονός της όμορφης ΠαυλίναςΔευτέρα, Μάιος 21, 2018 - 15:25

❱❱ Ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας βάφτισε την κόρη φίλου του στον Προφήτη Ηλία, στην Καστέλα

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Νονός έγινε ο ωραίος των Κεντρώων! Ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ενωσης Κεντρώων, έγινε πνευματικός πατέρας μιας όμορφης μικρούλας και της έδωσε το όνομα Παυλίνα.

Το κοριτσάκι είναι κόρη του φίλου του Παναγιώτη Ευαγγελίου, που είναι ο συντονιστής Παιδείας στην Ενωση

Κεντρώων και πολιτευτής στον Πειραιά.



Η βάφτιση έγινε στον Προφήτη Ηλία, στην Καστέλα, σε ένα ροζ σκηνικό, αφιερωμένο στη νεοφώτιστη. Αν και το μυστήριο έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, εντούτοις ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ήταν εκεί, στηρίζοντας τους ανθρώπους του. Πανταχού παρών, άλλωστε, ο αεικίνητος πρόεδρος.

Ο Αναστάσης, λοιπόν, κράτησε στα στιβαρά του χέρια την οκτώ μηνών Παυλίνα κι εκείνη, σαν να καταλάβαινε σε ποια ωραία ανδρική αγκαλιά βρισκόταν, δεν έκλαψε καθόλου. Ολοι τού ευχήθηκαν, αφού είναι ο πιο νέος βουλευτής, σύντομα να παντρευτεί και να χαρεί και το δικό του μωρό. Αλλωστε, όπως πρόσφατα αποκάλυψε στην «Espresso», ετοιμάζεται να βάλει βέρα στο δεξί. Πάντα άξιος, λοιπόν, κύριε εκπρόσωπε...

Ο πρίγκιπας Παύλος «πάτησε» τα 51

❱❱Γενεθλίων το ανάγνωσμα το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Τα 51 χρόνια του γιόρτασε ο πρίγκιπας Παύλος, που γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 1967, στα θερινά ανάκτορα του Τατοΐου. Η ιστορία λέει ότι ζύγιζε 3.850 γρ. και είχε ύψος 0,52 μ. Η γέννησή του αναγγέλθηκε στην Αθήνα με 101 κανονιοβολισμούς από τα πυροβολεία του Λυκαβηττού και της Ναυτικής Διοίκησης στον Πειραιά.

Να σημειώσουμε ότι από τον Απρίλιο του 2017 ο πρίγκιπας Παύλος ορίστηκε από τον πρίγκιπα της Ουαλίας πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής του ιδρύματος The Prince’s Trust International στην Ελλάδα. Οπως έχουμε γράψει, πρόκειται για τον φιλανθρωπικό οργανισμό που ίδρυσε το 1976 ο πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος του βρετανικού θρόνου, και βοηθά νέους ανθρώπους να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Ο Παύλος (φωτό με τη Μαρί Σαντάλ) έσβησε τα κεράκια στο Λονδίνο, αφού παρευρέθηκε στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

❱❱Αναβιώνουν οι ιστορικές μάχες τελευταία. Ακόμη μία από αυτές γιορτάστηκε χθες στην Καστοριά. Τιμήθηκε η επέτειος των 112 χρόνων από τη μάχη των κατοίκων του Καστανοφύτου και των Μακεδονομάχων εναντίον Τούρκων και Βουλγάρων. Εκεί βρέθηκε, ντυμένη μάλιστα στα ωραία της ροζ, και η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου. Μας είπε δε ότι ιδιαίτερα σήμερα, που βρίσκεται σε εξέλιξη το Σκοπιανό, οι ιστορικές επέτειοι έχουν μεγάλη σημασία και τονίζουν το εθνικό φρόνημα.

Εσβησε κεράκια ο Οικονόμου

❱❱«Ο πενηντάρης, ο πενηντάρης είναι ένας νέος της εποχής. Κυκλοφοράει σαν εικοσάρης κι είναι ωραίος σαν εραστής». Γιώργος Ζαμπέτας, αφιερωμένος στον τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου, που μόλις έγινε πενήντα. Γιόρτασε αρχικά στο γραφείο του την Παρασκευή με φίλους και συνεργάτες, κι ύστερα με τα δυο αγόρια του στο σπίτι. Αμέσως μετά έφυγε για την Κέρκυρα, όπου χθες άρχισε το 4ο Συνέδριο των «Ιόνιων Ημερών Ανάπτυξης», παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δέχθηκε, μάλιστα, τις ευχές του προέδρου Κυριάκου για τα πρώτα πενήντα της ζωής του.

(!)

Ο Κερκυραίος Νίκος Δένδιας -και μονίμως ερωτευμένος, κατά δήλωσή του, με τη Δάφνη του- πήγε για ρομαντικό δείπνο σε ρεστοράν επί της οδού Μαντζάρου. «Είμαστε μαζί 18 χρόνια τώρα. Η υπομονή της Δάφνης απέναντι στις ιδιαιτερότητες της πολιτικής είναι αυτό που εκτιμώ σε εκείνη. Εγώ έχω το ελάττωμα να μεταφέρω τις δυσκολίες στο σπίτι, ενώ εκείνη ακριβώς το αντίθετο» είχε δηλώσει στην «Espresso» για τη γυναικούλα του ο Νίκος Δένδιας, στην πατρίδα του οποίου περπάτησε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που περιδιάβηκε τα κερκυραίικα καντούνια και την πλατεία Λιστόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα