Κόλαφος ο Μάρκος Σεφερλής για την Ακρίτα! «Της έχω κάνει μήνυση!»…

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής.Ο ηθοποιός απάντησε γύρω από το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και τις Θεατρικές σκηνές, δίνοντας αναλυτικά το παρασκήνιο και αναλύοντας όλα όσα του προσάπτουν, λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά για όλους όσους τον έθιξαν.

Ο ίδιος απάντησε και για το κείμενο της Έλενας Ακρίτα χαρακτηρίζοντας το «οχετό» ενώ δήλωσε πως της έχει κάνει ήδη μήνυση.

«Μιλά

από μόνο του το κείμενο. Είναι ένα κείμενο που γράφτηκε από μια δημοσιογράφο, παρουσιάστρια, κριτικό, συγγραφέα βιβλίων, συγγραφέα θεατρικών παραστάσεων, σεναριογράφο. Αυτή η γλώσσα που χρησιμοποιεί με τον απόλυτο σεβασμό στον κύριο Γεωργουσόπουλο για να έχουμε και το άλλοθι, νομίζω ότι είναι οχετός. Δεν είναι καν κριτική.

Ο κύριος Γεωργουσόπουλος που τον αναφέρει κιόλας όταν κάνει κριτική, όχι για εμένα που με εκθειάζει, για άλλους ηθοποιούς και για άλλες παραστάσεις, τους σέβεται. Μπορεί να διαφωνεί αλλά δεν μιλάει έτσι και το κυριότερο έχει δει την παράσταση την οποία κριτικάρει. Σε ποιο να απαντήσω από όλα;», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

The post Κόλαφος ο Μάρκος Σεφερλής για την Ακρίτα! «Της έχω κάνει μήνυση!»… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόλαφος, Μάρκος Σεφερλής, Ακρίτα Της,kolafos, markos seferlis, akrita tis