Ευχάριστα νέα! Η Abba ξανά μαζί;..

Όλα τα ενδεχόμενα για μια επανένωση αφήνουν ανοιχτά οι μουσικοί του συγκροτήματος Μπιόρν Ουλβέους και Μπένι Άντερσον.Οι δύο τραγουδοποιοι χαρακτηρίζουν «εκπληκτική» τη συνάντηση που είχαν με τις δύο πρώην συζύγους τους και τραγουδίστριες, Ανιέτα Φέλτσκογκ και Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ, την άνοιξη για την εγγραφή δύο νέων τραγουδιών. «Συναντηθήκαμε στο στούντιό μου στην Στοκχόλμη και γράψαμε τα τραγούδια. Ήταν υπέροχο», δήλωσε ο πιανίστας Άντερσον στην Κυριακάτικη Welt με τον Ουλβέους να πρόσθεσε: «Ένιωσα καλά».

Τα νέα τραγούδια

θα είναι μέρος μίας πιλοτικής περιοδείας που έχει προγραμματιστεί για το 2019, όπου οι μουσικοί των Abba θα εμφανιστούν στη σκηνή σαν avatar.

Έχουν περάσει πάνω από 35 χρόνια από τη χρονιά που διαλύθηκαν, το 1982 και οι θαυμαστές του συγκροτήματος επιθυμούν ένα reunion.

Πάντως τα πρώην μέλη του συγκροτήματος δεν δείχνουν πρόθυμα να επανενωθούν και προτιμούν να αφήσουν τις παραστάσεις στα avatar, ωστόσο διατηρούν μια πιθανότητα ανοιχτή. «Δεν θα το κάνουμε, αλλά έχουμε πάντα το δικαίωμα να αλλάξουμε γνώμη».

The post Ευχάριστα νέα! Η Abba ξανά μαζί;.. appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα