Σε ποια ηλικία απιστούν κυρίως οι άντρες και σε ποια στις γυναίκες;

23:04 7/9/2018 - Πηγή: seleo
Kι όμως, ενώ πολλά άλλα πράγματα λένε πως δεν έχουν ηλικία, η απιστία φαίνεται ότι έχει και μάλιστα είναι διαφορετική στις γυναίκες και στους άντρες.

Δυστυχώς λοιπόν σύμφωνα με έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Νιου Χαμπσάιρ το κάθε φύλο έχει την τάση να απατά σε διαφορετική ηλικία. Όσον αφορά στους λόγους, αυτοί θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κοινοί, δηλαδή οφείλονται στη ρουτίνα, στην κακή σεξουαλική ζωή ή σε ένα τρίτο πρόσωπο.

Ας μιλήσουμε λοιπόν με αριθμούς: Το 60% των ανδρών και το 45 % των γυναικών υπολογίζεται ότι θα απιστήσουν κατά τη διάρκεια της

σχέσης τους ή του γάμου τους. Όσον αφορά στην ηλικία, οι άντρες είναι πιθανότερο να το κάνουν γύρω στα 55 τους χρόνια, ενώ οι γυναίκες μια δεκαετία νωρίτερα, δηλαδή στα 45 τους.

Ο άντρας λοιπόν, απατά (αν το κάνει) στα 55 του, όταν αρχίζει να έχει αμφιβολίες για το αν ακόμη μετράει ως αρσενικό και θέλει να επιβεβαιωθεί, ενώ η γυναίκα στα 45 της χρόνια πριν μπει στην κλιμακτήριο όπου οι ορμόνες της είναι στα καλύτερά τους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι αν και τα δυο φύλα, ξεπεράσουν αυτό τον ηλικιακό “σκόπελο” χωρίς να απιστήσουν, τότε το πιθανότερο είναι να μην το κάνουν καθόλου στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα