«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: O Bλαδίμηρος Κυριακίδης φωτογραφίζεται με την αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη (φωτό)

22:18 7/9/2018 - Πηγή: seleo
Λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν, οι συντελεστές των εκπομπών και των σειρών ζουν στον πυρετό της προετοιμασίας λίγο πριν την πρεμιέρα τους. Το τηλεοπτικό μενού της…

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι ούτε η ίδια η σειρά δεν θα συνεχιζόταν και θα ολοκληρωνόταν με το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Ομως, τα σχέδια ανατράπηκαν

από έναν καθοριστικό παράγοντα: το τηλεοπτικό κοινό. Οι τηλεθεατές «βομβάρδισαν» τον σταθμό με μηνύματα και η επίμονη αγάπη τους άλλαξε την απόφαση των ιθυνόντων του Alpha. Η σειρά θα συνεχιστεί και μια ηθοποιός με εκρηκτική παρουσία θα είναι αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη. Μιλάμε για την Κλέλια Ρένεση.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κλένια Ρένεση, -όπως και τα υπόλοιπα ζευγάρια της σειράς- φωτογραφήθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τον φακό του ταλαντούχου φωτογράφου, Γιώργου Καπλανίδη.

Τις πρώτες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Διευθύντρια Γραφείου Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του σταθμού, Άννα Βλαβιανού.

annavlavianou/Instagram annavlavianou/Instagram annavlavianou/Instagram annavlavianou/Instagram annavlavianou/Instagram annavlavianou/Instagram
Keywords
Τυχαία Θέματα