Τα ζώδια της Τρίτης 9ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, η ζωτικότητά σας, είναι το έναυσμα για την καλυτέρευση των προσωπικών σας σχέσεων. Υδροχόοι, απομακρυνθείτε από αρνητικά άτομα, που μπορούν να προκαλέσουν την ψυχική σας αναστάτωση.

ΚΡΙΟΣ

Μην καταθέτετε τα όπλα, εξαιτίας της απογοήτευσης που σας διακατέχει. Οι μεταβολές των συναισθημάτων σας, μπορεί να σας έχουν κουράσει και αποδιοργανώσει την ψυχοσύνθεσή σας. Απομακρυνθείτε από γεγονότα που δεν έχετε την αντοχή, να τα αντιμετωπίσετε και δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας, να βρει την ισορροπία του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία

και η φιλοδοξία, είναι στοιχεία που μπορούν να σας οδηγήσουν στο μέλλον με θετικά αποτελέσματα. Οι δυσκολίες που εμφανίζονται, δεν μπορούν να σας πτοήσουν το ηθικό, αντιθέτως τις εκλαμβάνετε ως προκλήσεις. Η εύθυμη διάθεση, σας οδηγεί σε χώρους διασκέδασης μαζί με τα αγαπημένα σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια συναισθήματα, διαπερνούν τον συναισθηματικό σας κόσμο και αφήνουν κατάλοιπα στην ψυχολογία σας. Οι αντιδράσεις σας, θα πρέπει να είναι ήπιου χαρακτήρα, για να μην δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας. Η ενασχόληση, με αντικείμενα καλλιτεχνικού τύπου, θα σας βοηθήσουν να εσωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και την περίσσεια ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να εστιάσετε στις προσωπικές σας επιθυμίες και μην τις εμπλέκετε με τρίτα άτομα. Η επιρροή που δέχεστε, μπορεί να καταπιέσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Βρείτε τρόπους, που θα σας προσφέρουν την διασκέδαση και απομακρυνθείτε από εμμονές και προκαταλήψεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να σας γεμίζουν με ενοχές.

ΛΕΩΝ

Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση και αποφύγετε, υπέρμετρα πράγματα, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η σχέση με τον σύντροφό σας, μπορεί να κυλήσει με ηρεμία, αν εσείς απομακρυνθείτε από λεπτολογίες και εμμονές. Θυμηθείτε ότι μπορεί να επιφέρετε εντάσεις, αν παρουσιάσετε μια τέτοιου είδους συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πίεση που δέχεστε στην διάρκεια της ημέρας, σας ενεργοποιεί την δράση και μεταφράζεται για σας, σε δημιουργία. Η ζωτικότητά σας, είναι η κατάλληλη για να δώσει απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλλο, παρουσιάζουν μία έλξη και μπορείτε να περάσετε ευχάριστα μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Η ασφάλεια, είναι αυτό που αποζητάτε σήμερα και σας απωθεί η σκέψη του ρίσκου και του κινδύνου. Η ψυχολογία σας, δεν είναι σε κατάλληλη φάση, ώστε να έρθει σε αντιπαράθεση με ότι δεν σας είναι αρεστό. Επιδιώξτε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που σας χαλαρώνει και σας ξεκουράζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία με τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει νέα στοιχεία για να πορευτείτε στο μέλλον. Η συλλογή των απαραίτητων στοιχείων, θα δώσει την κατάλληλη καθοδήγηση, στις μελλοντικές σας αποφάσεις. Η ένταξή σας, σε ομάδες κοινού στόχου, θα σας βελτιώσει την διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρορμητική συμπεριφορά, μπορεί να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα στις σχέσεις με τους γύρω σας. Μπορεί να φέρει εντάσεις για κοινά θέματα και να δημιουργήσει μία ψυχρότητα με πρόσωπα, που βρίσκεστε καθημερινά μαζί. Ενώ έχετε την πρόθεση να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας, προσέξτε τις συζητήσεις που θα εξελιχθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαναξιολόγηση σε πλάνα και ιδέες, είναι απαραίτητη πριν την κατάληξη. Η σιγουριά που θα νιώσετε, θα σας προσφέρει μία αισιοδοξία να συνεχίσετε δυναμικά μέχρι το τέλος. Η πίεση λόγω θεμάτων που αντιμετωπίζετε και ταυτόχρονα πιέσεις στην προσωπική σας ζωή, μπορούν να δημιουργήσουν μία οξύθυμη συμπεριφορά, η οποία να σας εμποδίσει στις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φαντασία σας, κάποιες φορές παίρνει μέρος στον σχηματισμό αποφάσεων και τις απομακρύνει από την πραγματική τους εικόνα. Περιορίστε τις σκέψεις σας σε πραγματικά γεγονότα, ώστε να αφήσετε την καθαρότητα του μυαλού σας, ελεύθερη να αποφασίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε μία αποστροφή για θέματα ρουτίνας και στην θέση τους μπαίνουν οι πνευματικές αναζητήσεις, που σας φτιάχνουν την διάθεση. Η φυγή από την πραγματικότητα και η μετάβαση σε έναν διαφορετικό κόσμο, είναι για σας πρόκληση και ταυτόχρονα σας ξεκουράζει.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίτης 9ης Οκτωβρίου 2018,tritis 9is oktovriou 2018