Τα ζώδια της Τετάρτης 17ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Καρκίνοι, η ειλικρίνεια θα σας στιγματίσει ως έμπιστα άτομα και θα χαράξει, ένα σίγουρο δρόμο στο μέλλον. Σκορπιοί, αποφύγετε την λήψη αποφάσεων και συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται, για την επαγγελματική σας άνοδο.

ΚΡΙΟΣ

Η στιβαρότητα που πρέπει να δείξετε στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε αυτήν την περίοδο, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τον σκοπό σας εφόσον δεν θα επιτρέψετε εισβολές από τρίτους. Η προσωπική σας ζωή, θα πάρει

έναν καινούργιο ρυθμό αφού οι αποφάσεις σας, κατασταλάξουν και θα κινηθούν με βάση τα θέλω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, έχετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με θέματα που έχετε αφήσει πίσω, εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχετε επωμιστεί. Η στροφή προς την εξέλιξή σας, είναι πολύ σημαντική αυτή την περίοδο και σας απομακρύνει από κοινότυπα ζητήματα, εστιάζοντάς στην απόδοσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σας, θα κινηθεί γύρω από οικονομικά θέματα και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παρασκήνια, που υπήρξαν με το κοντινό σας περιβάλλον. Η μέρα, θα στιγματιστεί με την διαφώτιση της αλήθειας, γι’ αυτό κρατείστε την ψυχραιμία σας σε ένα καλό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ξεκάθαρες συμφωνίες, μπορούν να δώσουν μία καλή συνεργασία για το μέλλον. Η ειλικρίνεια και η εχεμύθεια που διαθέτετε, πρέπει να έχει την ανάλογη ανταπόκριση από τους γύρω σας. Τα συναισθήματα που τρέφετε για τα άτομα που αγαπάτε, εκφράζονται μέσω πρωτότυπων κινήσεων. Τα δώρα και οι εκπλήξεις, είναι αυτά που σας εκφράζουν απόλυτα.

ΛΕΩΝ

Ζητήματα καθημερινότητας και οι υποχρεώσεις, θα σας αποσπάσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να του προσφέρετε στιγμές χαλάρωσης. Οι συναντήσεις με άτομα που αγαπάτε, οικογενειακά ή φιλικού περιβάλλοντος, μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που ψάχνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, είναι αρκετά δημιουργική και κατατοπιστική για τα σχέδια που έχετε οργανώσει για το επόμενο διάστημα. Μπορείτε λοιπόν, να βάλετε σε σειρά όλα τα στοιχεία που διαθέτετε και να επιλέξετε μέσω της επεξεργασίας τους, να κατακτήσετε τον σκοπό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, είναι αρκετά φορτισμένος και επηρεάζει τις αποφάσεις σας, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, εφόσον δεν έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης. Η υπερβολική ευαισθησία που σας διέπει, σας ανατρέπει τα σχέδια και επιβραδύνει τις αποφάσεις που μπορούν να σας προσφέρουν την ελευθερία που αποζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λήψη αποφάσεων σήμερα, είναι αρκετά δύσκολη, ώστε να διατηρηθεί με ομαλότητα και να μην υπάρξουν ανατροπές και εξελίξεις. Κάντε τα σχέδια σας, συλλέγοντας τα απαραίτητα στοιχεία και μην επιμείνετε στην πραγματοποίηση τους. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε, με άτομα που σας έλκουν, είναι αυτή που καθορίζει τις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας ζωή, θα βρίσκεται σε μία ισορροπία χωρίς ανατροπές και εντάσεις, από το γύρω περιβάλλον. Μία βοήθεια, ίσως δεχτείτε αναπάντεχα και σας δώσει ένα καινούργιο πλάνο για την ζωή σας. Η γλυκύτητα των τρόπων σας και η θελκτικότητα σας, είναι στοιχεία που σας κάνουν ελκυστικούς στους γύρω σας και αισθάνονται την παρουσία σας, ευχάριστη και απαραίτητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ένταση, μέσα στις συνεργασίες σας και γενικότερα στον επαγγελματικό σας χώρο, σας παραπέμπει σε μία οξύθυμη συμπεριφορά, δημιουργώντας δυσμενείς επικοινωνίες. Η ψυχολογική σας κατάσταση, είναι αρνητική και επηρεάζει τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Απομακρυνθείτε, από κάθε τι αρνητικό και ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποθέσεις παρασκηνίων, θα έρθουν στο φως και θα σας ξεκαθαρίσουν την εικόνα που έχετε σχηματίσει για άτομα και καταστάσεις. Η λογική σας, θα σας οδηγήσει σε συμπεράσματα που θα καθορίσουν την μελλοντική σας πορεία. Μην παρασυρθείτε από πλασματικές σκέψεις και σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνικότητα, είναι αυτή που σας εκφράζει σήμερα και διαχέεται έντονα στο περιβάλλον σας. Οι γύρω σας, μπορούν να σας ξεχωρίσουν, εφόσον έχετε την απαραίτητη δυναμική. Εάν θέλετε, να κατευνάσετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν, η λύση είναι η συμφιλίωση.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα