Τα ζώδια της Παρασκευής 15ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Δίδυμοι, η αυτοπειθαρχία είναι ένα προσόν, το οποίο θα σας δώσει την ακριβή πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσετε στις συζητήσεις που θα προκύψουν, με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Εκμεταλλευτείτε το και μην απομακρύνεστε από τα επιτρεπτά σας όρια. Λέοντες, οι κοινωνικές σας επαφές, θα έχουν την εικόνα που σας βελτιώνει την προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Τα άτομα που θα σας περιβάλλουν, έχουν την ικανότητα να σας καθορίσουν την σωστή πορεία. Τοξότες, η αφέλεια και η ανώριμη σκέψη, μπορούν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και θα αποτελέσουν

την επιστροφή σας, σε παρελθοντικές ενέργειες που σας έφεραν σε μετέωρη κατάσταση. Εξετάστε τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφερθείτε, για να αποκτήσετε θετικά αποτελέσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία που επιθυμείτε να υπάρξει με φιλικά σας πρόσωπα, θα βοηθήσει να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας, προγραμματίζοντας εξόδους στην φύση. Αυτό μπορεί να σας χαλαρώσει και να αποφορτίσετε, αρκετό άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επιτυχίες που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα οφείλονται στην προσωπική σας λάμψη, η οποία πηγάζει από τις αναρίθμητες δυνατότητές σας. Η ευθυμία και η γλυκύτητα των τρόπων σας, θα οδηγήσουν τις σχέσεις σας σε ένα ευχάριστο επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορεί να παρουσιάσετε μία οξύθυμη συμπεριφορά η οποία δεν θα σας επιτρέψει να κινηθείτε με διπλωματία, αφού μπορεί να προσπεράσετε τα όρια σας και οι συζητήσεις να εξελιχθούν σε εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποθέσεις παρασκηνίου που θα έρθουν στο φως, θα σας αναστατώσουν, μπαίνοντας στην διαδικασία να μπορέσετε να τις διαλευκάνετε. Συζητήσετε με το κοντινό σας περιβάλλον ή τους φίλους σας, ώστε να σας καταθέσουν την άποψή τους, για να έχετε ένα ευρύ φάσμα απόψεων πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

ΛΕΩΝ

Η συμφιλίωση, είναι το κλειδί που θα σας δώσει μία ανάσα στις διαμάχες που υπήρξαν στο παρελθόν, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η θέληση να βρεθείτε κοντά τους, θα είναι έντονη και η αλληλοκατανόηση, θα λύσει θέματα που εκκρεμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα γεγονότα που θα εξελιχθούν σήμερα, απαιτούν σοβαρότητα και ωριμότητα από μέρους σας, διαφοροποιώντας την στάση σας από το γύρω περιβάλλον σας. Ο τρόπος αυτός, θα σας βοηθήσει να βάλετε όρια και να αποφύγετε αρνητικές κριτικές και αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η έντονη επιθυμία σας, να μιλήσετε με κόσμο και να παρευρεθείτε με άτομα που θα σας χρησιμεύσουν για την επαγγελματική σας πρόοδο, σας κάνει πιο αποφασιστικούς. Η γενναία και τολμηρή διάθεση, είναι το μέσον για να τα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, ίσως κάνουν την εμφάνισή τους στο προσκήνιο και εσείς στρέψετε την προσοχή σας, προς την επίλυσή τους. Μπορεί να εμφανιστούν κάποιες μικρές δυσκολίες, αλλά η γρήγορη αντίληψη σας, θα συμμετέχει στην εξέλιξη των υποθέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμπεριφορά σας απέναντι στους γύρω σας, θα πρέπει να είναι ειλικρινής, έχοντας έτσι αντίστοιχα συναισθήματα. Η εξέλιξη των συνεργασιών σας, θα είναι σε προσιτό επίπεδο και η επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, θα είναι πλούσια σε προτάσεις ανόδου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, θα κατακλύσουν τον χρόνο σας και δεν θα σας αφήσουν το περιθώριο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Βρείτε λίγο χρόνο στο τελείωμα της ημέρας και στραφείτε μόνο στον εαυτό σας, δίνοντας του την ευκαιρία να χαλαρώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθαρή σκέψη που επικρατεί σήμερα στο μυαλό σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε νέες ιδέες καινοτόμου χαρακτήρα και να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Εκμεταλλευτείτε την διάθεση σας και αφήστε την σκέψη σας, να δημιουργήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι υπερβολικές ευθύνες που έχετε επωμιστεί, έχουν κατακλύσει τις σκέψεις και την ψυχολογία σας. Το έντονο στρες που σας έχουν προκαλέσει, σας οδηγεί στο σπίτι, απομακρύνοντας σας από κάθε σχέδιο και δραστηριότητα. Η χαλάρωση είναι αυτό που έχετε ανάγκη.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα