Τα ζώδια της Πέμπτης 14ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, η εικόνα για τα άτομα που σας περιβάλλουν μπορεί να αλλάξει, διαπιστώνοντας έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, ίσως από κάποια ερεθίσματα που θα λάβετε σε απρόοπτο χρόνο. Μείνετε επικεντρωμένοι στα μηνύματα που λαμβάνετε. Παρθένοι, τα θερμά συναισθήματα που σας περιβάλλουν, σας καθοδηγούν σε ενέργειες που δείχνουν την φιλική σας διάθεση και αγγίζουν τις καρδιές των αγαπημένων σας προσώπων. Ο τρόπος συμπεριφοράς σας, δηλώνει την αρμονία που σας διακατέχει. Ζυγοί, η απόσταση από άτομα με σκοτεινό παρελθόν, θα σας προστατέψει από ενέργειες που θα σας

εγκλωβίσουν και θα σας δημιουργήσουν προβλήματα, τα οποία θα σας κάνουν να χάσετε την ενέργεια σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η μέρα σας ευνοεί, ώστε να βελτιώσετε τις επικοινωνίες σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και θα κινηθούν καλύτερα αυτές που αυτές που έχουν να κάνουν με γυναίκες. Μπορείτε λοιπόν, να τις πλησιάσετε και να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα παρουσιάσουν μία ιδιαιτερότητα και μέσα από αυτήν, θα μπορέσετε να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο για την σταδιοδρομία σας. Οι συναντήσεις που επιθυμείτε να κάνετε σήμερα, θα εξελιχτούν θετικά, φτιάχνοντάς σας την διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι αρκετά πτωτική σήμερα, δημιουργώντας σας ανασφάλειες και φοβίες για τα επόμενα βήματά σας. Η ενδοσκόπηση θα είναι το κλειδί, που θα σας υποδείξει τις αδυναμίες και τις δυνατότητες σας, τις οποίες θα κρίνετε και θα κινηθείτε ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι κινήσεις σας, να αναπτύξετε και να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορεί να αποδειχθούν βιαστικές αν δεν μπορείτε να τις στηρίξετε σε κάποιες βάσεις. Σκεφτείτε το ξανά, πριν υλοποιήσετε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

Η αντιληπτικότητα που έχετε, βοηθάει να κατανοήσετε τα πραγματικά συναισθήματα τρίτων προσώπων και τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε στις συνεργασίες σας. Μείνετε παρατηρητικοί σε συμπεριφορές και κινήσεις και επιδοθείτε όπου είναι καλύτερο για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, σας προσφέρει μία ευδιάθετη συμπεριφορά και επιθυμείτε να προβείτε σε πράγματα που σας μεταφέρουν σε θετικές εξελίξεις. Οι φιλικές συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει, θα ξεπροβάλουν τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και θα περάσετε ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να μην αισθάνεστε ότι είναι από τις καλύτερες μέρες, εφόσον θα προκύψουν γεγονότα που μπορεί να σας στεναχωρήσουν. Αποφύγετε άτομα που έχουν αρνητικές προθέσεις και επιθυμούν να βλάψουν την προσωπική σας πορεία, μείνετε απλά επιφυλακτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η στασιμότητα δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να την αλλάξετε, κάνοντας πρωτότυπα πράγματα για τον εαυτό σας. Η αντισυμβατική σκέψη, θα σας ακολουθήσει έντονα σήμερα και θα σας οδηγήσει σε κινήσεις που θα ακολουθήσουν ένα νέο μοτίβο, θυμηθείτε όμως, ότι αρχίζει ξαφνικά μπορεί να έχει την ίδια κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η απομόνωση από το γύρω περιβάλλον σας, θα έρθει εξαιτίας της ψυχρότητας που έχει εμφανιστεί ανάμεσα σας. Ασχοληθείτε με θέματα που σας φτιάχνουν την διάθεση και μπορούν να φέρουν θετικές σκέψεις στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοπεποίθηση και η ικανότητα να χειριστείτε καταστάσεις με ωριμότητα, σας κάνει να διαφέρετε από τους άλλους γύρω σας. Η οξύτητα της σκέψης σας, μπορεί να οριοθετήσει τις εξελίξεις και να τις τοποθετήσει, σε καλούπια που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε την ψυχική σας ανασφάλεια, να σταθεί φρένο στα μελλοντικά σας σχέδια και να υιοθετήσετε μία λανθασμένη πορεία. Αφήστε την ημέρα να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και στρέψτε τις ενασχολήσεις σας, σε πιο ευχάριστα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα καταναλωτικά σας σχέδια, πρέπει να μπουν σε κάποια όρια που εσείς έχετε θέσει για να διατηρηθεί η οικονομική σας ασφάλεια. Μπορείτε να συζητήσετε με έμπιστα πρόσωπα και να τους καταθέσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, οι συμβουλές που θα πάρετε θα σας φανούν χρήσιμες.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα