Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Ο Πλούτωνας, σήμερα, αυξάνει τα συναισθήματα και το πάθος, όμως η Αφροδίτη, επηρεάζει θέματα που αφορούν τα συναισθηματικά, αλλά και τα οικονομικά. Έτσι, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί, ειδικά σε οικονομικά θέματα, δοσοληψίες, αλλά και οι οικογενειακές σας υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και να ενισχύσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις, ώστε να βελτιώσετε αρκετές καταστάσεις. Μην ξεχνάτε όμως, πως θα πρέπει να χειριστείτε

με ειλικρίνεια και υπομονή, κάθε κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε οποιαδήποτε ένταση μέσα στο σπίτι. Ακούστε τις εσωτερικές σας επιθυμίες, όμως να θυμάστε ότι αυτό, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποκόπτεστε από τους άλλους. Αν πιστεύετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν, μπορείτε να βρείτε σήμερα τον τρόπο, ώστε να τους βοηθήσετε να σας κατανοήσουν καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα οικονομικά σας, μία καλή αντιμετώπιση θεμάτων και επανεξέταση καταστάσεων, θα βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσετε. Φροντίστε ζητήματα που αφορούν έγγραφα ή γενικότερα γραφειοκρατικές υποθέσεις, ώστε να κινηθείτε όσο πιο καλά γίνεται, σε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, προσέξτε τα έξοδα και να μην λειτουργήσετε βιαστικά, σε επιθυμίες που έχετε, είτε σε επενδύσεις και νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Αυτό, θα βοηθήσει να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να είστε αρκετά παραγωγικοί. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι τις επαγγελματικές σας επαφές και σχέσεις. Να θυμάστε πάντα ότι το ομαδικό πνεύμα, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα καταστάσεις και να αποφύγετε δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η στάση σας απέναντι στους άλλους, θα βελτιώσει αρκετά την οποία κατάσταση αντιμετωπίζετε. Επικεντρωθείτε σε ότι είναι σημαντικό στις σχέσεις σας, αλλά και για σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο διαλλακτικά. Στον τομέα των επαγγελματικών σας, προσπαθήστε να έχετε όσο πιο αισιόδοξη διάθεση και οπτική γίνεται.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί με τους άλλους. Οι αντιδράσεις σας θα μετρήσουν πολύ, στην καλή πορεία των σχέσεών σας. Η προθυμία σας, αλλά και η διαλλακτικότητά σας, θα σας βοηθήσει να διευκολύνετε καταστάσεις, για να περάσετε καλύτερες στιγμές με άτομα που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιο ουσιαστικά καταστάσεις και να βρείτε μία διαφορετική προσέγγιση, πάνω σε θέματα που σας απασχολούν, στις προσωπικές σας σχέσεις. Προσέξτε περισσότερο τον τομέα των επαγγελματικών σας και σε οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετές πιέσεις και δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έμφυτη αισιοδοξία σας πολλές φορές, μπορεί να είναι μειωμένη, όμως καλό είναι να εστιάζετε σε αυτήν, αφού είναι η πηγή της έμπνευσής σας. Αυτό, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε όσα πρέπει να κάνετε και να αντιμετωπίσετε θέματα που εκκρεμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ο τρόπος που θα χειριστείτε σχηματικά θέματα, θα μετρήσει πολύ. Αποφύγετε αποφάσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Εμπόδια που προσπαθείτε να ξεπεράσετε, καλό είναι να τα χειριστείτε καλά και να επανεξετάσετε νέες συνεργασίες ή προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μην διστάσετε να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν, με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό, θα βοηθήσει πολύ τους άλλους, να σας κατανοήσουν και να σας βοηθήσουν, σε θέματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας, μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στις συνεργασίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε με σταθερότητα και να αποφύγετε εντάσεις, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αν κάποια πράγματα δεν έχουν αποδώσει ακόμα, προσπαθήστε να τα δείτε μία άλλη οπτική. Η διαίσθηση και η διορατικότητά σας, μπορεί πολλές φορές να κάνει θαύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα