Τα ζώδια της Δευτέρας 4ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, ο έλεγχος που δέχεστε από το γύρω περιβάλλον, σας κάνει επιφυλακτικούς και προσεκτικούς στις μελλοντικές σας κινήσεις. Ακολουθήστε με σταθερότητα τα βήματα που έχετε επιλέξει και θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Λέοντες, η τάση να απομονωθείτε και να εστιάσετε στην εσωτερική σας αναζήτηση, είναι κάτι που σας εκλύει ιδιαίτερα. Ο διαλογισμός, σας βοηθάει στην αναζήτηση των επιθυμιών σας. Τοξότες, η διάθεση να επικοινωνήσετε και να αναζητήσετε νέο κύκλο στην ζωή σας, σας κάνει πιο δημιουργικούς και ταυτόχρονα εφευρετικούς σε νέα

σχέδια και ιδέες.

ΚΡΙΟΣ

Οι επαγγελματικές σας διασυνδέσεις, θα μπορέσουν να εξελιχθούν και να σταθεροποιήσουν τα σχέδιά σας. Η επικοινωνιακή σας τάση, θα βοηθήσει να γεφυρώσει το χάσμα που έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν, εξαιτίας των διαφορετικών απόψεων που υπήρχαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαφές σας με νέα πρόσωπα, θα σας ενθουσιάσουν και θα φανερώσουν μία δημιουργική διάσταση που έχετε κρυμμένη μέσα σας. Η μέρα, θα γίνει ξεχωριστή για σας εφόσον οι επαφές με φιλικά σας πρόσωπα, θα αποκτήσουν μία ανανεωμένη εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σας, βρίσκεται σε μία πτωτική κατάσταση και τα πράγματα γύρω σας είναι πιεστικά και ανήσυχα. Θα θέλατε να πραγματοποιήσετε νέα σχέδια, αλλά η φόρτιση που αισθάνεστε δεν σας το επιτρέπει. Κινηθείτε με περισσότερη σταθερότητα και πιστέψτε στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες ιδέες, θα καθοδηγήσουν τις ενέργειες σας σε πρωτότυπα σχέδια. Η μέρα για σας, είναι πιο θετική, αφού μπορείτε να βγάλετε προς τα έξω τα ταλέντα σας και να πάρετε την αποδοχή που σας αξίζει.

ΛΕΩΝ

Η δυσκολία που υπήρξε στην επικοινωνία με τους αγαπημένους σας, έχει καταστείλει τον συναισθηματικό σας παράγοντα και μπορεί να έχετε χάσει την θετικότητά σας. Σήμερα, έχετε την αίσθηση ότι όλα γύρω σας είναι στάσιμα και σας προκαλούν ένα διχασμό, για το πώς θα ενεργοποιήσετε στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το κίνητρο να κάνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια να εξελιχθούν περισσότερο. Η οργάνωση ενός δείπνου ή η συνεύρεση με τα νέα άτομα που θα συνεργαστείτε, θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε με καινούργιες ιδέες και να μπορέσετε να τις θεμελιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε την κακή ψυχολογική σας κατάσταση, να σταθεί εμπόδιο στις διευκρινήσεις που επιθυμείτε να κάνετε με τον σύντροφό σας, για να ανανεώσετε την σχέση σας. Αφήστε λίγο χρόνο και κάντε τις συζητήσεις, όταν εσείς έχετε καλή διάθεση, φέρνοντας έτσι και το ανάλογο αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σπατάλες και τα υπερβολικά έξοδα, είναι ενέργειες που μπορεί να ακολουθήσετε σήμερα, η στάση σας αυτή, προέρχεται από την δοτική σας διάθεση. Προσπαθήστε να βάλετε όρια όπου χρειάζονται, για να αποφύγετε αρνητικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες και οι νέες συμφωνίες που θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας, μπορούν να πάρουν μορφή, κυρίως με άτομα του γυναικείου φύλλου, όπου θα υπάρξει αμεσότητα στον τρόπο επικοινωνίας. Μπορείτε να διευκολύνετε καταστάσεις, αν διατηρήσετε μία θετική στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, είναι από τις καλές ημέρες για σας, μπορεί να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπα που θα σας δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές, για τα νέα σας σχέδια. Προσπαθήστε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και να επεξεργαστείτε τα νέα δεδομένα που σας δίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση να απομακρυνθείτε από την ροή της καθημερινότητας και να μείνετε μόνοι, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας και να ισορροπήσετε. Ήρθε η ώρα να δείτε τις προσπάθειες σας και να ξεπεράσετε παλιά στερεότυπα, που σας κρατούν δέσμιους μέχρι σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία νοσταλγία σήμερα, σας ωθεί σε πρόσωπα του παρελθόντος. Η στροφή στο παρελθόν, θα γίνει με πιο ώριμες σκέψεις και θα παρουσιάσει ένα νέο μέλλον, που θα μπορέσει να θεμελιώσει νέες ιδέες και σχέδια. Εκμεταλλευτείτε αυτή την διάθεση και ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα