Τα ζώδια της Κυριακής 3ης Μαρτίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Τοξότες, η προσωπική σας ακτινοβολία εκπέμπεται στους γύρω σας και βοηθάει να συνεχίσετε με γοργούς ρυθμούς, τα σχέδια που υπάρχουν στο προσκήνιο, δίνοντάς τους ένα δυναμικό μοτίβο. Αιγόκεροι, η αυτοκυριαρχία σας είναι αυτό, που θα επαναφέρει σε πρωταρχική θέση, τις επαφές με τους γύρω σας και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε την εικόνα που έχετε σχηματίσει γι’ αυτούς, που σας ενδιαφέρουν. Υδροχόοι, θέματα που εξελίσσονται με κρυφές καταστάσεις, θα επιδεινώσουν την συναισθηματική σας κατάσταση. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να τα αντιμετωπίσετε με

σοβαρότητα και ωριμότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα για σας, μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αλλά μπορείτε να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να υπάρξουν συζητήσεις ή δραστηριότητες, που θα αποδειχθούν θετικές, παίρνοντας την αποδοχή που θα αλλάξει τις μεταξύ σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαφές με φιλικά πρόσωπα και με άτομα του αντίθετου φύλλου, θα έχουν δημιουργικά αποτελέσματα, εφόσον θα τους προσδιορίσετε τις καλλιτεχνικές σας τάσεις. Οι εξορμήσεις στην φύση και οι περίπατοι, θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια, εφόσον θα στραφείτε προς τον εαυτό σας και θα τον δείτε από άλλη οπτική γωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ερωτικές σας επιθυμίες, προέρχονται από εσωτερικές παρορμήσεις, οι οποίες αποζητούν την αποδοχή από τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να τις ελέγξετε και μέσω αυτού, να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας τα αληθινά συναισθήματα που τρέφετε γι’ αυτόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κατάθεση των αληθινών σας συναισθημάτων μέσα στην σχέση σας, θα βοηθήσει την επικοινωνία της, αποφεύγοντας όμως υπερβολές που θα σας φέρουν εντάσεις. Βρεθείτε σε ένα όμορφο περιβάλλον, το οποίο θα συμβάλει στις συζητήσεις σας. Απλά, χτίστε την σχέση σας χωρίς να εμφανίζετε κτητικότητα.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας, θα κυλίσει σκεπτόμενοι τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που σας έχουν αναλογιστεί στον προσωπικό και στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο ελεύθερος χρόνος για σας θα είναι περιορισμένος, γι’ αυτό βρείτε δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν ευεξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το φλερτ και η διασκέδαση, δίνει μία ευχάριστη νότα στην ημέρα σας, είστε διατεθειμένοι να προσεγγίσετε νέα άτομα και να δημιουργήσετε νέες επαφές. Εκμεταλλευτείτε την διάθεση σας, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, επιθυμείτε να βρεθείτε μόνοι και να τα πείτε με τον εαυτό σας. Η τάση της εσωστρέφειας, δείχνει την επιθυμία για αυτογνωσία και ότι βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής σας, όπου καλείστε να αποφασίσετε για την πορεία του μέλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία εσωτερική ανασφάλεια και μία ανάγκη να ακουστούν οι ανησυχίες σας, θα σας οδηγήσουν σε ενέργειες για άμεση επικοινωνία με άτομα που έχετε εμπιστοσύνη. Μπορείτε να τους παραθέσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας και να ακούσετε τις συμβουλές, που θα σας δώσουν, βλέποντας τα πράγματα με μία άλλη οπτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζεστασιά και η αγάπη που νιώθετε για τον σύντροφό σας, θα την εκφράσετε με πράξεις, ευνοώντας με αυτόν τον τρόπο την ομαλή πορεία της σχέσης σας. Το αποτέλεσμα που θα εμφανιστεί θα σας ικανοποιήσει, αν εσείς κρατήσετε σε ισορροπία τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η κυκλοθυμική διάθεση, μπορεί να μεταλλάξει την σχέση σας και να σας φέρει σε απομάκρυνση με τον σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα αποβάλλουν την ένταση που μπορεί να έχετε και θα την μετατρέψουν σε δημιουργία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ψυχικός σας κόσμος, ίσως δεχθεί μία ταραχή λόγου της ανασφάλειας που νιώθετε και θα επηρεάσει τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η επιθυμία να σας κατανοήσουν, εμφανίζεται έντονα και δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα συναισθημάτων, προσπαθήστε να ηρεμήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να έχουν δημιουργηθεί διαφωνίες με τον σύντροφό σας, από εκκρεμότητες που υπάρχουν στην σχέση σας. Η μέρα σας καλεί να τις επιλύσετε, εφόσον είστε έτοιμοι να συμφιλιωθείτε. Την τάση όμως να εμβαθύνετε στις συζητήσεις, θα πρέπει να την περιορίσετε όσο γίνεται.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα