Μιχάλης Ρέππας: Μακάρι να μην είχα κάνει τη διαφήμιση με τις "Χάριτες"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης Μιχάλης Ρέππας στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου", στην οποία μίλησε για τις νέες θεατρικές του δουλειές, τις τρεις Χάριτες, τα χρέη του και το ενδεχόμενο να ξαναδουλέψει στην τηλεόραση.

«Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να σώσω για να μη μου πάρει η εφορία τα πάντα. Το ότι θα έφτανα στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία γιατί δεν έχω λεφτά να τα πληρώσω, δεν το είχα φανταστεί. Είμαι 60 ετών, παίρνω χάπια για την πίεση για τη χοληστερίνη. Χρωστάω αυτή τη

στιγμή 35.000 ευρώ στον Θανάση (Παπαθανασίου) και 31.000 ευρώ στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Άρα ζω από την ελεημοσύνη» είπε.

Μετανιωμένος φάνηκε για τη διαφήμιση του καφέ με τις Τρεις Χάριτες: «Τη διαφήμιση την πήρε ολόκληρη το κράτος. Μακάρι να μην την είχα κάνει ποτέ, διαφήμιση δεν θα ξανάκανα ποτέ. Μη μου χτυπήσουν - δεν πρόκειται».

Ερωτηθείς για τη διανομή στις Τρεις Χάριτες και στο ότι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αποχώρησε από το καστ σχολίασε: «Η Μίρκα δείλιασε, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο και τελικά ήταν η τύχη της Νένας (Μεντή)».

Ομολόγησε ότι «μπορεί να ήταν και λάθος στρατηγική επιλογή το ότι δεν επέτρεψε να προβάλλονται σε επανάληψη οι «Τρεις Χάριτες» και το «Δις εξαμαρτείν». «Σκεφτήκαμε ότι αφού δεν πληρωνόμαστε γιατί να βγάζουν λεφτά από τις επαναλήψεις; Παρότι με τη σχέση μας με το Mega περάσαμε πολλά ψυχολογικά σκαμπανευάσματα, οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι ευγνώμων γιατί η αλήθεια είναι θα μπορούσαν να μας τραβήξουν και στα δικαστήρια».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι για τον ρόλο του Χάρη Σώζου στο «Δις εξαμαρτείν» πρώτη επιλογή ήταν ο Τάσος Χαλκιάς αλλά τότε είχε τον Σάκη τον υδραυλικό στο «Λάβ Σόρι».

Σε ερώτηση αν χτυπάει το τηλέφωνό για να κάνει κάτι στην τηλεόραση, ο κ. Ρέππας είπε: «Χτυπάει κάθε τόσο και θα κάναμε ευχαρίστως τηλεόραση, (αλλά όταν ζητάνε) 120 επεισόδια τον χρόνο και η μετεμψύχωση του Σαίξπηρ να είσαι, βλακείες θα γράψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα