Γιώργος Καπουτζίδης - Κατιάνα Μπαλανίκα μαζί στο θέατρο: "Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του"

Έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες («Στο Παρά Πέντε», «Σαββατογεννημένες», «Εθνική Ελλάδος»), ο πολυμήχανος Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε να ξαναπιάσει την πένα του και να γράψει το πρώτο θεατρικό έργο, το οποίο και παρουσιάζει από την ερχόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο θέατρο Ήβη.

Πρόκειται για μια σπαρταριστή κωμωδία με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του», στην οποία ο Γ. Καπουτζίδης συναντά (ξανά)

την Κατιάνα Μπαλανίκα και ένα θίασο νέων ταλαντούχων ηθοποιών.

Το News 24/7 βρέθηκε στο press event της παράστασης που έλαβε χώρα σε γνωστό στέκι στην καρδιά της Αθήνας. Εκεί έδωσαν το «παρών» οι συντελεστές της παράστασης και μίλησαν για το έργο και τα νέα τους σχέδια.

Το «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του» είναι μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα: Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγγάρη

Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Οικονομίδη

Παίζουν: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη (σε διπλή διανομή με τη Γωγώ Καρτσάνα), Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Παναγιώτης Καρμάτης, και η Κατιάνα Μπαλανίκα

Πληροφορίες

Θέατρο "Ήβη"

(Σαρρή 27,Ψυρρή, Τηλ : 2103213112, 2103216382)

Παραστάσεις : Πέμ., Παρ. 9 μ.μ., Σάβ. 6 μ.μ./ 9 μ.μ., Κυρ., Τετ. 7 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίων: €23, €15.

Από: 16/10

Keywords
Τυχαία Θέματα