Χαραλαμπόπουλος: "Λύγισε" με τα λόγια της συζύγου του, Λίνας Πρίντζου

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Δευτέρας (16/11) ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μίλησε για το θέατρο, τον κορονοϊό, καθώς και ένα το τροχαίο που είχε πριν από μερικά χρόνια, ενώ "λύγισε" όταν η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, μίλησε για πρώτη φορά για εκείνον.

Σχετικά με το κλείσιμο των θεάτρων και την κρίση που περνάει ο κλάδος λόγω της πανδημίας, ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε:

"Το θέατρο

είναι σημαντικό για το κοινό, το οποίο ψυχοθεραπεύεται και ψυχαγωγείται. Είναι πολύ πιο ουσιαστικό το θέατρο για τον θεατή, και αυτό το απέδειξε, καθώς το λίγο διάστημα που ήταν ανοιχτά τα θέατρα, γέμιζαν ακόμα και με το 30% και δεν υπήρξε και κανένα κρούσμα".

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος περιέγραψε ένα ατύχημα που είχε πριν από καιρό, ενώ δήλωσε πως πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη, ασχέτως αν την ονομάζουμε Χριστό ή Παναγία.

"Βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τους κουμπάρους και την γυναίκα μου, έτυχε να βρεθώ στη μέση και οι υπόλοιποι ξέφυγαν από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με τεράστια ταχύτητα κατά πάνω μου, μην γνωρίζοντας ότι δεν έχει συνέχεια. Με έναν μαγικό και άγιο τρόπο, ενώ έπεσε επάνω μου, εγώ το είδα σαν γύρισμα σε κλάσματα δευτερολέπτου, γιατί βρέθηκα στον αέρα και έπεσα σε κάτι σύρματα στις γραμμές του τρένου. Ήταν φοβερό το ότι δεν είχα πάνω μου τίποτα πέρα από ένα τράνταγμα στη μέση μου και η μοναδική πληγή που είχα στο γόνατο, ήταν σε μορφή Σταυρού και λέω εντάξει, μάλλον είχα όλους τους Αγίους μαζί μου", ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Η συγκίνησή του ήταν εμφανής όταν η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για εκείνον και τη σχέση τους, αναφερόμενη και στον γάμο τους.

"Ο Βασίλης από τότε που γεννήθηκε τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξία. Βλέπει τα πράγματα αισιόδοξα και τα κάνει αισιόδοξα και για τους γύρω του" ανέφερε η κ. Πρίντζου.Η Λίνα Πρίντζου εξήγησε τον λόγο που ο γάμος με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο έγινε στη Βενετία. "Η ιδέα για τον γάμο στη Βενετία δεν ξεκίνησε από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση του Βασίλη. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, του είπα ότι εγώ θα παντρευτώ στα Γιάννενα και τρεις μέρες και τρεις νύχτες θα βαράνε τα κλαρίνα. Προκειμένου να αποφύγει όλο αυτό το τριήμερο γλέντι πήγαμε στη Βενετία", δήλωσε η Λίνα Πρίντζου.

Αναφερόμενη στην απώλεια της μητέρας της και πόσο της στάθηκε ο γνωστός ηθοποιός, είπε:

"Ο Βασίλης στήριξε εμένα, την μητέρα μου και όλους με μία γενναιότητα, την οποία δεν περίμενα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι άνοιγε το ασανσέρ στο νοσοκομείο, που ήμασταν άυπνοι εγώ και ο αδερφός μου, και έμπαινε ο Βασίλης και είχε ένα φως, σαν να έμπαινε ο ήλιος μέσα στο δωμάτιο. Για μένα ο Βασίλης είναι ο Άι Βασίλης. Ο δικός μου Άγιος Βασίλης".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα