Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Νεκρός και τραυματίες μετά από σύγκρουση οδηγού πάνω σε πλήθος

υναγερμός σήμανε πριν από λίγο στη Νέα Υόρκη όταν ένας οδηγός έπεσε με το όχημά του πάνω σε περαστικούς. Κατά τη σύγκρουση έχασε τη ζωή ένα άτομο και τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος διέφυγε με το αυτοκίνητό του από το σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αναζητείται ένα λευκό σεντάν, το οποίο φέρεται να οδηγεί ο δράστης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό καβγά μεταξύ του δράστη

και ορισμένων ατόμων έξω από μπαρ σε κεντρικό δρόμο του Κουίνς. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μάχη με μαχαίρια, ενώ από την αστυνομία διέρρευσε πως οι δύο από τους τρεις τραυματίες ήταν μαχαιρωμένοι.

BREAKING: car hits 5 people in Queens; 1 person pronounced dead, 2 others with serious injuries. Police looking for white sedan which fled the scene pic.twitter.com/rWqVuJd3lj

— Kristin Thorne (@KristinThorne) 3 Δεκεμβρίου 2017

Πιθανώς ο δράστης συνεπλάκη με τα εν λόγω άτομα, στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο όχημα του και έπεσε πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Οι αρχές εκτιμούν πως ο οδηγός έπεσε πάνω στους ανθρώπους σκόπιμα και έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης.

#NYC – One dead after hit-and-run #driver strikes four people in #Queens during #knife fight -outside a Queens hookah bar https://t.co/2K89rYUsW9

— R.E.A.L Human Rights (@realhumanrights) 3 Δεκεμβρίου 2017

Πηγή: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα