Χανιά | Οι Αη Βασίληδες του Santa Run «έκαναν παιχνίδι» με τους αθλητές του Αρίωνα! Photos

Toο παραολυμπιακό άθλημα BOCCIA έμαθαν στους Αη Βασίληδες του Santa Run, οι αθλήτες του Αρίωνα Χανίων, του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Ο αγώνας έγινε στην Παλιά Ηλεκτρική, σήμερα 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, χαρίζοντας στιγμές άθλησης και ψυχαγωγίας στους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους.

Στόχος της εκδήλωσης, να συμβάλλει στη καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος της αναπηρίας και επιπλέον να προτρέψει τη κοινωνία να αποδεχθεί τα άτομα με ιδιαιτερότητες και να υποδεχθεί ισάξια νέα

μέλη.

Άλλωστε, η σημερινή ημέρα, εορτάζεται προωθώντας την κατανόηση σε θέματα αναπηρίας και την κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία.

Το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες ΑΡΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ μέσα από ποικίλα αθλητικά προγράμματα και δράσεις επιδιώκει τη μείωση των συνεπειών της αναπηρίας, την πραγματική ισότητα και τις ίσες ευκαιρίες, επιθυμώντας πάντα την προαγωγή μιας κοινωνίας που λειτουργεί με τις αρχές του σεβασμού, της αποδοχής και της αλληλεγγύης και θεωρώντας τη διάκριση λόγω αναπηρίας, παραβίαση της εγγενούς αξιοπρέπειας και της προσωπικότητας του ατόμου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα