Συνεχίζονται οι εξετάσεις για τη γκανγκστερική ληστεία στη Λεμεσό

Με καταθέσεις μαρτύρων και επιστημονικές εξετάσεις επί τεκμηρίων συνεχίζονται οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με την ένοπλη ληστεία σε απομονωμένο υποστατικό, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι το μεσημέρι είχαν κληθεί για ανάκριση περίπου οι μισοί από τους 30 θαμώνες που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο υποστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή και αξιολογούνται πληροφορίες.

Τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή στάλθηκαν

για επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια εντοπισμού γενετικού υλικού που να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των δραστών.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι ένοπλοι ληστές, εισήλθαν γύρω στις 21:30 στο υποστατικό και προτάσσοντας όπλα, φέρεται να απέσπασαν ρολόγια, κινητά, χρήματα και άλλη περιουσία από τους παρευρισκόμενους, πριν τραπούν σε φυγή.  Δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού δέχθηκαν κτυπήματα όταν αντέδρασαν.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών ανακριτών βρίσκεται και τσάντα που εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και την οποίαν άφησαν πίσω τους οι δράστες, με μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζονται, Λεμεσό,synechizontai, lemeso