Σοκ στη Βραζιλία: Ανατριχιαστικές εικόνες από την υπόθεση της 36χρονης που έθαψαν ζωντανή

Μία ανατριχιαστική ιστορία που εκτυλίχθηκε στη Βραζιλία είδε πριν λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας, σχετικά με μία 36χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε θαμμένη ζωντανή για 10 ώρες σε νεκροταφείο στην πόλη Βισκόντε ντο Ρίο Μπράνκο. (δείτε ΕΔΩ)

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, η γυναίκα -μητέρα τεσσάρων παιδιών- ξυλοκοπήθηκε, σύρθηκε έξω από το σπίτι της και εγκαταλείφθηκε μέσα σε έναν τάφο από εμπόρους ναρκωτικών.

Πώς

την εντόπισαν

Για καλή της τύχη, η 36χρονη βρέθηκε από νεκροθάφτες που παρατήρησαν το φρέσκο ​​τσιμέντο και το αίμα κοντά στον τάφο. Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν όταν άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει για βοήθεια μέσα από το σημείο που ήταν θαμμένη.

Όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου της αστυνομίας, για το αδιανόητο περιστατικό συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 20 και 22 ετών, οι οποίοι θα παραμείνουν προφυλακιστέοι έως και 30 ημέρες. Και οι δύο νεαροί είχαν συλληφθεί στο παρελθόν με κατηγορίες για διακίνηση όπλων και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Ντιέγκο Κάντιαν, οι δύο νεαροί δράστες σχεδίαζαν να φύγουν για το Ρίο ντε Τζανέιρο μετά το φρικιαστικό έγκλημα.

«Υπάρχει ακόμα ένα τρίτο άτομο που βρίσκεται σε φυγή», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας και πρόσθεσε: «Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε ασταμάτητα για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε αυτό το άτομο και να κάνουμε το συντομότερο δυνατό τη σύλληψη και, στη συνέχεια, να το αφήσουμε στη διάθεση της δικαιοσύνης».

Γιατί την έθαψαν ζωντανή

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι την έθαψαν γιατί τοποθέτησε σε λάθος σημείο τα ναρκωτικά και τα όπλα που της είχαν δώσει οι δράστες να φυλάξει στο σπίτι της.

Οι ύποπτοι εισέβαλαν στο σπίτι της 36χρονης στις 28 Μαρτίου και επιτέθηκαν στον σύζυγό της, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει. Στη συνέχεια κατάφεραν να την απομακρύνουν από το σπίτι της και την πήγαν στο νεκροταφείο όπου την έβαλαν μέσα στον τάφο. Η γυναίκα παρατήρησε ότι είχε παγιδευτεί στον τάφο αφού είχε ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Η γυναίκα υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι και κινδυνεύει να χάσει ένα από τα δάχτυλά της, δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου όπου διακομίσθηκε.

«Αξιολογείται η πιθανότητα αγγειοχειρουργικής και ίσως ακρωτηριασμού», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι το θύμα βρίσκεται σε εντατική θεραπεία και βελτιώνεται η υγεία της, αλλά μπορεί να υποβληθεί σε αγγειακή επέμβαση.

ieidiseis.gr

The post Σοκ στη Βραζιλία: Ανατριχιαστικές εικόνες από την υπόθεση της 36χρονης που έθαψαν ζωντανή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Βραζιλία, Ανατριχιαστικές, 36χρονης,sok, vrazilia, anatrichiastikes, 36chronis