Στη ΔΕΥΑΧ ο Γιάνης Βαρουφάκης – «Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ύδρευσης στη χώρα, δεν προστατεύεται από την ιδιωτικοποίηση» | Video + Photos

| Video + Photos

Επίσκεψη στη ΔΕΥΑΧ πραγματοποίησε στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Χανιά ο βουλευτής και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κύριος Βαρουφάκης συνομίλησε με τους εργαζόμενους της επιχείρησης αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση του νερού, οι οποίοι έκαναν λόγο για προβλήματα στην επιχείρηση, όπως είναι η υποστελέχωση αλλά και το μισθολόγιο.

Ο κύριος Βαρουφάκης τόνισε

την ανάγκη να παραμείνει δημόσιος ο χαρακτήρας της επιχείρησης, ενώ όπως είπε, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ύδρευσης στη χώρα, χωρίς όμως να προστατεύεται από την ιδιωτικοποίηση. «Όσο πιο πετυχημένη είναι μια δομή ύδρευσης και αποχέτευσης, τόσο πιο πολύ ανοίγει η όρεξη των αρπακτικών», τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ενώ συμπλήρωσε λέγοντας, πως η ιδιωτικοποίηση του νερού είναι μια διαδικασία που εντάσσεται στην συνολική καταστροφή των δημόσιων αγαθών.

zarpanews.gr

The post Στη ΔΕΥΑΧ ο Γιάνης Βαρουφάκης – «Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ύδρευσης στη χώρα, δεν προστατεύεται από την ιδιωτικοποίηση» | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΕΥΑΧ, Γιάνης Βαρουφάκης – Είναι, | Video + Photos,devach, gianis varoufakis – einai, | Video + Photos