«Πρέπει επιτέλους να γίνουμε σωστοί οδηγοί» – Το φορτηγό της ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις «πάρκαρε» στα Χανιά | Video + Photos

Έφτασε στα Χανιά το φορτηγό του EKO Acropolis Rally

«Μεταφέροντας» μηνύματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς, το EKO Acropolis Rally Road Truck έφτασε στα Χανιά το απόγευμα της

Τρίτης 16 Αυγούστου, στην Πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό Λιμάνι.

Η δράση, που ξεκίνησε σήμερα κι έλαβε χώρα στην πόλη μας, θα βρίσκεται στο λιμάνι μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το φορτηγό από τις 18:00 ως τις 22:00.

Οι Χανιώτες, καθώς και οι επισκέπτες της πόλης μας, θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα οδικής ασφάλειας με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO, που βρίσκεται σε κάθε σημείο της διαδρομής του φορτηγού.

Η αστυνόμος Β’ Μάρθα Κίτσιου μίλησε για την σημερινή εκδήλωση, με αφετηρία τα Χανιά:

«Είμαστε σήμερα εδώ για να ενημερώσουμε τον κόσμο κι ειδικά τα παιδιά για την κυκλοφοριακή αγωγή και την ασφάλεια. Η δράση αφορά όλες τις ηλικίες. Υπάρχουν γυαλιά προσομοίωσης μέθης, μπορούμε να κάνουμε αλκοτέστ, έχουμε διαδραστικά παιχνίδια για τα μικρά παιδιά με μπασκέτες, τάπητες, κώνους, σήματα και κανόνες» δήλωσε η κ. Κίτσιου.

«Πρέπει επιτέλους να γίνουμε σωστοί οδηγοί, σωστοί πεζοί, με σωστή κυκλοφοριακή αγωγή! Να λειτουργούμε στους δρόμους με σύνεση και προσοχή, για να σταματήσουν πλέον τα τροχαία ατυχήματα» τόνισε η ίδια η αστυνομικός.

Επισήμανε πως για την Κρήτη είναι μεγάλο πλήγμα τα τροχαία ατυχήματα, ενώ συμπλήρωσε πως στην οδήγηση πρέπει να σκεφτόμαστε και τους άλλους, όχι μόνο τον εαυτό μας. «Για να σταματήσει αυτό πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που οδηγούμε» είπε η κ. Κίτσιου ολοκληρώνοντας.



zarpanews.gr

The post «Πρέπει επιτέλους να γίνουμε σωστοί οδηγοί» – Το φορτηγό της ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις «πάρκαρε» στα Χανιά | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα