Πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα

Δύο μήνες μαθημάτων έχουν ακόμα οι μαθητές στα σχολεία πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Τα σχολεία θα κλείσουν για τα Χριστούγεννα την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και θα ανοίξουν ξανά μετά τα Φώτα και συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας,

οι αργίες στα σχολεία ορίζονται ως εξής:

Διακοπές Χριστουγέννων από την 24η Δεκεμβρίου μέχρι και την 7η Ιανουαρίου.Διακοπές Πάσχα, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι την Κυριακή του Θωμά.Θερινές διακοπές, από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 31η Αυγούστου.

Οι αργίες του 2023

Συνολικά, εκτός Πάσχα και Χριστουγέννων, η νέα χρονιά δίνει 3 τριήμερα, ενώ η μέρα του Αγίου Πνεύματος δίνει και τέταρτο για όσους όμως λίγους δεν εργάζονται.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις ημερομηνίες:

Πρωτοχρονιά: Κυριακή 1 ΙανουαρίουΘεοφάνεια: Παρασκευή 6 ΙανουαρίουΚαθαρά Δευτέρα: Δευτέρα 27 ΦεβρουαρίουΕυαγγελισμός της Θεοτόκου: Σάββατο 25 ΜαρτίουΜεγάλη Παρασκευή: 14 ΑπριλίουΜεγάλο Σάββατο: 15 ΑπριλίουΚυριακή του Πάσχα: 16 ΑπριλίουΔευτέρα του Πάσχα: 17 ΑπριλίουΕργατική Πρωτομαγιά: Δευτέρα 1 ΜαΐουΑγίου Πνεύματος 2023: Δευτέρα 5 Ιουνίου15αύγουστος: Τρίτη 15 Αυγούστου28η Οκτωβρίου: Σάββατο 28 ΟκτωβρίουΧριστούγεννα: Δευτέρα 25 ΔεκεμβρίουΣύναξη της Θεοτόκου: Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

Οι αργίες που απομένουν μέχρι το τέλος του 2022

Οι αργίες μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς είναι τρεις, αλλά δυστυχώς η μία από αυτές πέφτει Κυριακή.

Ωστόσο, οι άλλες δύο «κουμπώνουν» δίπλα σε Σαββατοκύριακα σχηματίζοντας τριήμερα.

28η Οκτωβρίου 2022, ΠαρασκευήΧριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2022, ΚυριακήΣύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου 2022, Δευτέρα

ieidiseis.gr

The post Πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα