Μετά τις 18 Ιουλίου – και βλέπουμε – θα πετάει Κρήτη ο όμιλος jet2

Οι εταιρείες Jet2.com και Jet2holidays ανέστειλαν πτήσεις και πακέτα διακοπών στους προορισμούς της πορτοκαλί λίστας (στην οποία βρίσκεται και η Ελλάδα) έως και τις 18 Ιουλίου, αναμένοντας τις κυβερνητικές αποφάσεις για τα ταξίδια των Βρετανών.

Ο όμιλος της Jet2 χαιρέτισε την πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξει τα ταξίδια, χωρίς καραντίνα, για τους πλήρως εμβολιασμένους Βρετανούς μέχρι τις 28 Ιουλίου, όταν ξεκινούν και οι σχολικές διακοπές.

Το πρόγραμμα εμβολιασμών έχει ήδη τεράστια επιτυχία, οπότε ήρθε η ώρα για όλους να απολαύσουμε τα οφέλη αυτής της επιτυχίας,

υπογραμμίζει ο jet2 σε ανακοίνωσή του.

Ο όμιλος διαβεβαιώνει ότι για όποιες αλλαγές γίνουν στο πρόγραμμά του θα υπάρξει αυτόματη ακύρωση και επιστροφή χρημάτων, ενώ θα υπάρξει επικοινωνία με τους πελάτες με προτάσεις για θερινές αποδράσεις, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Το πρόγραμμα για τους πράσινους προορισμούς συνεχίζεται κανονικά.

Ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό από ποιούς προορισμούς θα ξεκινήσει ή εάν θα ενεργοποιήσει ολόκληρο το πρόγραμμα για Ελλάδα. Σημειώνεται ότι ο όμιλος είχε ανακοινώσει για την Ελλάδα, χιλιάδες επιπλέον θέσεις για Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Σκιάθο, Κω, Ρόδο και Χαλκιδική, από τον Ιούλιο έως τις αρχές Νοεμβρίου.

The post Μετά τις 18 Ιουλίου – και βλέπουμε – θα πετάει Κρήτη ο όμιλος jet2 appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα