Σημανδηράκης στο MEGA: “Στόχος για τον τουρισμό το 50% του 2019 – Ιούλιος και Αύγουστος θα πάνε καλά”

Για την τουριστική κίνηση στα Χανιά και την πρόοδο των εμβολιασμών μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ρωτήθηκε για την τουριστική κίνηση και είπε ότι τον Ιούνιο δεν ήταν η αναμενόμενη, ωστόσο έδειξε ότι περιμένει βελτίωση: «Οι ενδείξεις είναι πως ο Ιούλιος και ο Αυγουστος θα πάνε αρκετά καλά. Υπάρχει και εγχώριος τουρισμός».

Ζητούμενο, σύμφωνα με τον δήμαρχο, είναι η επίτευξη

του 50% του τουριστικού προϊόντος του 2019 αλλά και «με την πρόοδο εμβολιασμού να είμαστε πιο ασφαλείς και να πετύχουμε επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Ο κ. Σημανδηράκης ρωτήθηκε για τους εμβολιασμούς και είπε πως μέχρι τώρα, το 45% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί στα Χανιά. «Πρέπει να ξεπεραστεί η ρητορική μη ορθολογισμού και συνωμοσίας και να προχωρήσουμε συντεταγμένα στον εμβολιασμό» ζήτησε ο δήμαρχος.

Όσο για τις εντυπώσεις του από τον κλάδο της εστίασης, ο κ. Σημανδηράκης δήλωσε ότι η πλειοψηφία στα Χανια ζει ακόμα υπό τον φόβο της επόμενης μέρας.

zarpanews.gr

The post Σημανδηράκης στο MEGA: “Στόχος για τον τουρισμό το 50% του 2019 – Ιούλιος και Αύγουστος θα πάνε καλά” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σημανδηράκης, MEGA, “Στόχος, 2019 – Ιούλιος, Αύγουστος,simandirakis, MEGA, “stochos, 2019 – ioulios, avgoustos