Με ειδική εφεύρεση άνδρας στις ΗΠΑ αγκάλιασε τα εγγόνια του ξανά μετά από 8 χρόνια

Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από οκτώ χρόνια, δεν μπορούσε να αγκαλιάσει κανέναν – Ωστόσο, οι φοιτητές της κόρης του επινόησαν μία πατέντα και του έδωσαν μεγάλη χαρά.

Ο Αμερικανός Κέβιν Έιμπανκς από το Αρκάνσας των ΗΠΑ εμφάνισε αδυναμία στο αριστερό του χέρι μετά το εγκεφαλικό, γεγονός που του στέρησε τον τρυφερό αυτό τρόπο να εκφράζει την αγάπη του στα εγγόνια του.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η κόρη του Έμιλι Σίσκο, είναι βοηθός εργοθεραπείας και καθηγήτρια στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο

του Αρκάνσας. Η ίδια ζήτησε από τους φοιτητές της να δημιουργήσουν μία συσκευή που να προσαρμόζεται στον καρπό των χεριών του πατέρα της κάνοντάς του τη ζωή ευκολότερη.

Τέσσερις φοιτητές ανέπτυξαν το «HugAgain» (Αγκαλιάστε Ξανά), μία συσκευή σαν λουράκι με βέλκρο. Αρχικά το λουράκι περνάει γύρω από το αριστερό χέρι του Κέβιν και στη συνέχεια πιάνει και τον άλλο του καρπό. Με τη δύναμη του δυνατού χεριού, ο Αμερικανός κατάφερε να ανασηκώσει τα χέρια του και να κάνει μία μεγάλη αγκαλιά στα εγγόνια του.

Μόλις η Έμιλι παρουσίασε την εφεύρεση στον μπαμπά της, αυτός ξέσπασε σε λυγμούς χαράς και ευχαρίστησε τους φοιτητές της που τουβ έκαναν το «όνειρό του πραγματικότητα».

Το συγκινητικό βίντεο φιγουράρει ήδη στο Facebook με τον παππού Κέβιν να ξεσπάει σε κλάματα δοκιμάζοντας τη συσκευή των φοιτητών εργοθεραπείας – Λίζα Τζέιμς, Λαρίσα Γκαρσία, Έρικα Ντέξτερ και Κέισι Πάρσονς, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

«Μου αρέσει», είπε «Εκτιμώ όλα όσα έχετε κάνει για μένα. Αυτό είναι ένα όνειρό μου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που καταφέρνω να αγκαλιάσω τα αγόρια μου», είπε συγκινημένος ο παππούς.

Η κόρη του Κέβιν δήλωσε κατενθουσιασμένη: «Όταν τον ρώτησα τι του έλειπε περισσότερο από τότε που υπέστη εγκεφαλικό, στην αρχή μου είπε το ψάρεμα, και στη συνέχεια ότι θα ήθελε πολύ να μπορούσε να αγκαλιάσει για άλλη μια φορά τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τότε του υποσχέθηκα ότι η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί».

protothema.gr

The post Με ειδική εφεύρεση άνδρας στις ΗΠΑ αγκάλιασε τα εγγόνια του ξανά μετά από 8 χρόνια appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα