Πολάκης: Πλεύρη βρες τρύπα να κρυφτείς – Μην τολμήσεις να απολύσεις κανέναν

«Την πρώτη μέρα που θα επανέλθουμε στην κυβέρνηση θα επαναφέρουμε τους υγειονομικούς σε αναστολή» δήλωσε στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Θανάση Πλεύρη βρες ποια τρύπα να κρυφτείς, γιατί είσαι ο υπουργός που τους 5,5 μήνες της θητείας σου έχουμε 11.257 νεκρούς, όταν τους πρώτους 18 μήνες της πανδημίας είχαμε

13.700 νεκρούς», είπε στη Βουλή σχολιάζοντας τη δήλωση/απάντηση του υπουργού Υγείας στον αρμόδιο τομεάρχη Ανδρέα Ξανθό και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση απέτυχε γιατί δεν υιοθέτησε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μην τολμήσεις Πλεύρη να απολύσεις κανέναν, εμείς θα τους επαναπροσλάβουμε όλους την πρώτη ημέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τον νέο ΕΦΚΑ, επιτέθηκε και στον Κωστή Χατζηδάκη ότι αφήνει στάχτη και μπούρμπερη σε όποιο υπουργείο έχει θητεύσει. Είστε ένας σκληρός, ταξικός νεοφιλελεύθερος, απ’ όπου περάσατε αφήσατε στάχτη και μπούρμπερη», είπε και αναφέρθηκε στις υποθέσεις της Ολυμπιακής και της ΔΕΗ.

The post Πολάκης: Πλεύρη βρες τρύπα να κρυφτείς – Μην τολμήσεις να απολύσεις κανέναν appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολάκης, Πλεύρη,polakis, plevri