ΗΠΑ: Αποτάχθηκε αστυνομικός που πυροβόλησε 17χρονο – Σοκαριστικό βίντεο

Αστυνομικός στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ πυροβόλησε απρόκλητα έναν ανύποπτο 17χρονο την ώρα που ο έφηβος έτρωγε μπέργκερ μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο αστυνομικός αποτάχθηκε από το Σώμα.

Ειδικότερα, ο Τζέιμς Μπρέναντ πυροβόλησε τον Έρικ Καντού στις 2/10 σε πάρκινγκ εστιατορίου φαστ φουντ, όπως ανακοίνωσε η διοικήτρια εκπαίδευσης της τοπικής αστυνομίας Αλίσα Κάμπος.

Όπως φαίνεται στα πλάνα από την κάμερας σώματος του αστυνομικού, ο ίδιος είχε μεταβεί στο εστιατόριο για άσχετο με το περιστατικό γεγονός,

όταν είδε το όχημα του Καντού, το οποίο είχε καταδιώξει μια μέρα νωρίτερα χωρίς επιτυχία, είπε η Κάμπος.

Εισαγγελέας του Τέξας, δήλωσε χτες Παρασκευή ότι δεν έχει αρκετά στοιχεία για να ασκήσει κατηγορίες εναντίον του 17χρονου.

Ο Μπρέναν, ο οποίος ήταν στη αστυνομία για λιγότερο από έναν χρόνο, παραβίασε τις διαδικασίες εκπαίδευσης και αστυνομίας αφότου προσέγγισε το αυτοκίνητο, είπε η Κάμπος.

Το σοκαριστικό συμβάν στις ΗΠΑ:

«Ο αστυνομικός άνοιξε απότομα την πόρτα του οδηγού και διέταξε τον οδηγό να βγει από το αυτοκίνητο» προτού μεταβούν στο σημείο οι ενισχύσεις που είχε ζητήσει ο Μπρέναντ, είπε η Κάμπος. Εν συνεχεία, ο Μπρέναντ πυροβόλησε πολλές φορές, ενώ η πόρτα του αυτοκινήτου έκλεισε και ο Καντού τράπηκε σε φυγή.

Ο 17χρονος, ο οποίος επλήγη από σφαίρες, καθώς και ένας συνεπιβάτης στο όχημα του εφήβου, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, σταμάτησαν σε κοντινή περιοχή όπου εντοπίστηκαν από την αστυνομία.

Ο Καντού, που αρχικά κατηγορήθηκε για απόδραση και επίθεση κατά αστυνομικού, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ.



ieidiseis.gr

The post ΗΠΑ: Αποτάχθηκε αστυνομικός που πυροβόλησε 17χρονο – Σοκαριστικό βίντεο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Αποτάχθηκε, 17χρονο – Σοκαριστικό,ipa, apotachthike, 17chrono – sokaristiko