Αντίπαλος του Τσιτσιπά που αποκλείστηκε τον καταγγέλλει για coaching από τον πατέρα του

Ο Φάμπιο Φονίνι αποκλείστηκε πανηγυρικά από τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του Monte Carlo Masters αλλά έκανε τα παράπονα του για το coaching του Απόστολου στον Στέφανο

Ο Ιταλός Φάμπιο Φονίνι έβαλε το όνομα του στην όχι και τόσο μικρή λίστα των τενιστών που διαμαρτύρονται για την σχέση του Απόστολου με τον Στέφανο Τσιτσιπά μέσα στο κορτ.

Ο νικητής του Monte Carlo Masters 2019 αποκλείστηκε με 6-3,6-0 από τον Στέφανο Τσιτσιπά και διαμαρτυρήθηκε έντονα αφού υποστήριξε ότι ο Απόστολος έδινε οδηγίες στον Στέφανο την ώρα του αγώνα κάτι

που βάσει κανονισμών είναι… απαγορευμένο.

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι ανέβασε ένα story και κάλεσε την ATP να το δει: «Coaching ή όχι… Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Σωστά, ATP;».

Στο μεταξύ ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει στους “16” του Monte Carlo Masters και την Πέμπτη (14/4) θα παίξει με τον Σέρβο Λάζλο Τζέρε ο οποίος απέκλεισε με 6-4,6-4 τον Ιταλό Λορέντζο Σόνεγκο.

Ο Έλληνας και ο Σέρβος έχουν παίξει μια φορά και αυτή το 2022 στο Ακαπούλκο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να επικρατεί με 7-6, 7-6. Ο Τζέρε είναι στο Νο62 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: protothema.gr

The post Αντίπαλος του Τσιτσιπά που αποκλείστηκε τον καταγγέλλει για coaching από τον πατέρα του appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντίπαλος, Τσιτσιπά,antipalos, tsitsipa