Φίλη Μάνου Δασκαλάκη: «Στην κηδεία της Τζωρτζίνας δεν είχα πάει, είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή»

Μια ακόμη μαρτυρία για τον χαρακτήρα και τις αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στους θανάτους των παιδιών της είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «το Πρωινό» του Αντ1.

Συγκεκριμένα, φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία γνώριζε καλά και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όλα έγιναν για τον Μάνο».

«Πιστεύω ότι το έκανε μόνο και μόνο για να γυρνάει ο Μάνος, για να τη λυπάται, γιατί ο Μάνος μου το είχε πει ότι ήθελε

να χωρίσει αλλά δεν μπορώ γιατί την λυπάμαι. Μάλιστα μου είχε πει κιόλας, του είχε πει και η ίδια ότι έχει καρκίνο και ότι το ξεπέρασε και επειδή είχε χάσει το πρώτο παιδί την Μαλένα δεν μπορούσε να την αφήσει γιατί την λυπόταν», είπε αρχικά.


Η φίλη του πατέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα αναφέρθηκε και στην απάθεια με την οποία περιέγραφε τους θανάτους των παιδιών της η Ρούλα Πισπιρίγκου, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Μιλούσε για τον θάνατο της Μαλένας λες και διάβαζε κάποιο παραμύθι».

Στη συνέχεια εξέφρασε προσωπική άποψη λέγοντας ότι: «Εγώ πιστεύω ότι τα έκανε όλα για τον Μάνο. Εγώ είχα πάει μόνο στης Ίριδας την κηδεία, στης Τζωρτζίνας δεν είχα πάει. Το είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή, πίστευα ότι ήταν κοροϊδία. Δεν μπορούσα δηλαδή να την δω μπροστά μου. Και πιστεύω και τα άλλα δύο -δεν ξέρω αν είναι με τον ίδιο τρόπο- αλλά πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό».

«Εγώ αν θα την έβλεπα δεν θα έβγαινε από τα χέρια μου. Στο Μάνο το είχα πει ότι δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας της» κατέληξε η φίλη του Μάνου Δασκαλάκη.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, τέλος το πιστοποιητικό εμβολιασμού- Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Συνεχίζονται οι υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από Παναγιά, Οινούσσες και Φαρμακονήσι

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσπαθώ να βρω κάτι να με κατηγορήσω και δεν βρίσκω – Δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα