Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα σπουδών για τις αερομεταφορές της Mega Airlines Studies και του Hellenic American University

Έχοντας ως στόχο την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε όσους επιθυμούν να απασχοληθούν στους νευραλγικούς κλάδους των αερομεταφορών και του τουρισμού, η Mega Airlines Studies και το Hellenic American University «ένωσαν τις δυνάμεις» τους για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού, για τα ελληνικά δεδομένα, προγράμματος σπουδών.

Η συνεργασία αυτή προσφέρει τα αναγνωρισμένα πτυχία της ΙΑΤΑ στους σπουδαστές του Ηellenic Αmerican University, τα οποία είναι πλέον ενταγμένα στον κύκλο σπουδών τους.

Αντίστοιχα, οι απόφοιτοι της Mega Airlines Studies,

που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το Ηellenic Αmerican University, στο οποίο θα έχουν ήδη “απαλλαγεί” από την υποχρέωση παρακολούθησης των πτυχίων ΙΑΤΑ και επομένως, θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Bachelor τους.

Η παρουσίαση του νέου αναβαθμισμένου προγράμματος σπουδών έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Mega Airlines Studies, Γιώργο Γαλίτη και τον πρύτανη του Ηellenic Αmerican University, δρ. Τριαντάφυλλο Φλουρή, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα πλεονεκτήματα της μεταξύ τους συνεργασίας και στην αναπτυξιακή πορεία που διάγουν οι αερομεταφορές και ο τουρισμός στην Ελλάδα.

Τα προγράμματα που μπορούν να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές και των δύο εκπαιδευτικών φορέων είναι τα εξής:

ΙΑΤΑ Airport Operations,

ΙΑΤΑ Airline Marketing,

ΙΑΤΑ Introduction to SMS,

ΙΑΤΑ Airline Revenue Management,

ΙΑΤΑ Introduction to the Airline Industry,

ΙΑΤΑ Ground Operations Management,

Τα προγράμματα είναι ενταγμένα στο Β.S. στο Business Administration – Major Aviation και στο MBA με κατεύθυνση το Global Aviation Management, αλλά θα διδάσκονται και μεμονωμένα για τους ενδιαφερομένους.

Σε αυτά θα μπορούν να συμμετέχουν επίσης επαγγελματίες του χώρου που ήδη δραστηριοποιούνται επιτυχημένα στον αεροπορικό και τουριστικό κλάδο.

The post Παρουσιάστηκαν τα προγράμματα σπουδών για τις αερομεταφορές της Mega Airlines Studies και του Hellenic American University appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα