Καθορισμός γεωγραφικών περιοχών και δικτύων τακτικών υπεραστικών και αστικών γραμμών δημοσίων οδικών μεταφορών επιβατών

Άρθρο με τίτλο «Καθορισμός γεωγραφικών περιοχών και δικτύων τακτικών υπεραστικών και αστικών γραμμών δημοσίων οδικών μεταφορών επιβατών – – Προσθήκη παρ. 3 στο άρθρο 11 του ν. 4974/2022» περιέχεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τις οδικές εμπορευματικές μεταφορές.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη

Όπως υποστηρίζεται από το υπουργείο Μεταφορών, με τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας του προτεινόμενου άρθρου επιταχύνεται ο καθορισμός των γεωγραφικών περιοχών και των δικτύων των τακτικών υπεραστικών και αστικών γραμμών δημοσίων οδικών μεταφορών επιβατών, στο

πλαίσιο ενός ορθολογικού δικτύου μεταφορών.

Το άρθρο 29

Στο άρθρο 11 του ν. 4974/2022 (Α’ 185), περί καθορισμού γεωγραφικών περιοχών και δικτύων τακτικών υπεραστικών και αστικών γραμμών δημοσίων οδικών μεταφορών επιβατών, προστίθεται παρ. 3 ως εξής:

«3. Αν οι αρμόδιες τοπικές αρχές δεν υποβάλλουν τις εισηγήσεις της παρ. 2, την αρμοδιότητα της τεκμηρίωσης του περιφερειακού σχεδιασμού υπεραστικών και αστικών γραμμών σύμφωνα με το άρθρο 10, αναλαμβάνει η αρμόδια αρχή, η οποία επεξεργάζεται όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για την εκπόνηση της εισήγησης της παρ. 2.».

Το άρθρο Καθορισμός γεωγραφικών περιοχών και δικτύων τακτικών υπεραστικών και αστικών γραμμών δημοσίων οδικών μεταφορών επιβατών εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
kathorismos-geografikon-periochon-kai-diktyon-taktikon-yperastikon-kai-astikon-grammon-dimosion-odikon-metaforon-epivaton.htm
Τυχαία Θέματα