Ικανοποίηση του πρώην υπ. Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη για την ιδιωτικοποίηση του λιμένα Ηρακλείου και το προσφερόμενο τίμημα

«Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ για την επιτυχή κατάληξη, με ιδιαιτέρως υψηλό τίμημα, 80 εκ. ευρώ, του διαγωνισμού για την μακροχρόνια μίσθωση του λιμένα του Ηρακλείου Κρήτης, αποτελεί μια ακόμα δικαίωση της στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας για την αξιοποίηση των λιμανιών μας,  προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών.

Για το λιμάνι του Ηρακλείου, ξεκινά σήμερα πορεία επενδύσεων, αναβάθμισης και ανάπτυξης.

Η πορεία αυτή, οδηγεί σε ενίσχυση του οικονομικού αποτυπώματος

του λιμανιού, νέες θέσεις εργασίας, αύξηση της εμπορικής και επιβατικής κίνησης, τελικά, σε πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και την κοινωνία της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης», αναφέρει ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Το άρθρο Ικανοποίηση του πρώην υπ. Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη για την ιδιωτικοποίηση του λιμένα Ηρακλείου και το προσφερόμενο τίμημα εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ikanopoiisi-tou-proin-yp-naftilias-g-plakiotaki-gia-tin-idiotikopoiisi-tou-limena-irakleiou-kai-to-prosferomeno-timima.htm
Τυχαία Θέματα