Η Air Transat επέστρεψε στην Αθήνα, με απευθείας εποχικές πτήσεις από/προς τον Καναδά

Tην πρώτη πτήση της χρονιάς της Air Transat, από το Τορόντο προς τη χώρα μας, υποδέχθηκε στις 29 Μαΐου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Η τελετή υποδοχής της επανέναρξης των, χωρίς στάση (non-stop), εποχικών πτήσεων της Air Transat πραγματοποιήθηκε στην Πύλη Αναχωρήσεων του αεροδρομίου, εκπλήσσοντας τόσο τους αφιχθέντες, όσο και τους αναχωρούντες επιβάτες.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο Καναδός Ανώτερος Επίτροπος

Εμπορίου Neil Swain από την Καναδική Πρεσβεία στην Αθήνα, εκπρόσωποι του Καναδικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα, καθώς και ο εκπρόσωπος των «Φίλων του Καναδά» στην Ελλάδα.

Ο Ντίνος Φραντζεσκάκης, από την εταιρεία Discover the World Greece GSA, δήλωσε: «Η Air Transat προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή ποιότητας σε όλα τα τμήματα της αγοράς στην Ελλάδα για να επισκεφθούν και να εξερευνήσουν τον πιο φιλικό προορισμό στον κόσμο: τον Καναδά.

Με απευθείας πτήσεις από και προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο, οι Ελληνοκαναδοί θα μπορούν να επισκέπτονται απρόσκοπτα τους συγγενείς τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Καναδά, πετώντας απευθείας από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας».

Η απευθείας αεροπορική σύνδεση θα είναι εποχική από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2023.

Η Air Transat εκτελεί τις πτήσεις με αεροσκάφη Airbus A330, που διαθέτουν πάνω από 330 θέσεις στην «Club Class» θέση και στην Οικονομική («Economy Class»).

Το άρθρο Η Air Transat επέστρεψε στην Αθήνα, με απευθείας εποχικές πτήσεις από/προς τον Καναδά εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-air-transat-epistrefei-sto-aerodromio-tis-athinas-me-apeftheias-epochikes-ptiseis-apopros-ton-kanada.htm
Τυχαία Θέματα