Υπό διαβούλευση, ως τις 31/7, η διακήρυξη για αγορά κτηρίου για τη στέγαση υπηρεσιών της ΕΕΤΤ

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προχωρά στην έναρξη δημόσιας διαβούλευσης, που ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου 2023, και ώρα 15:00, αναφορικά τους όρους της Διακήρυξης δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την αγορά κτηρίου για τις ανάγκες στέγασης των Κεντρικών Υπηρεσιών της.

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είναι δυνατό να παρέχονται από την ΕΕΤΤ διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις

των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα, μόνο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση [email protected].

Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα αποστολής του κτηριολογικού προγράμματος της ΕΕΤΤ, κατόπιν επώνυμου αιτήματος, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση [email protected].

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν επωνύμως τις απόψεις τους σε ηλεκτρονική μορφή στην ελληνική γλώσσα, σε έντυπη μορφή στην έδρα της ΕΕΤΤ (Λ. Κηφισιάς 60, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125) ή/και ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση [email protected] μέχρι τις 31/7/2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00.

Για να διαβάσετε το κείμενο της διαβούλευσης πατήστε ΕΔΩ

Το άρθρο Υπό διαβούλευση, ως τις 31/7, η διακήρυξη για αγορά κτηρίου για τη στέγαση υπηρεσιών της ΕΕΤΤ εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
ypo-diavoulefsi-os-tis-317-i-diakiryxi-gia-agora-ktiriou-gia-ti-stegasi-ypiresion-tis-eett.htm
Τυχαία Θέματα