NOMADS: Αυτοί είναι οι 7 «πολίτες του κόσμου» που θα ανταγωνιστούν τους 14 «διάσημους»

Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, επιβίωση, και παραμονή στο παιχνίδι. Ο νικητής θα είναι ένας που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000€. Στο NOMADS, οι παίκτες χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά,

με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις. Πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 21.00 και καθημερινά, στον ΑNT1.

Ομάδα Ζούγκλα – Πολίτες του κόσμου (Με χρώμα το πράσινο)

1.Νατάσα Καλογρίδη – Ομάδα Ζούγκλα

Η Νατάσα Καλογρίδη γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Σε ηλικία ενός έτους, ήρθε στην Αθήνα, αλλά επέστρεψε στο Σίδνεϊ, 14 ετών, για να τελειώσει το σχολείο. Ανήσυχο πνεύμα και πολυπράγμων, παράλληλα σπούδαζε σχέδιο μόδας και σε ηλικία 17 ετών βραβεύτηκε με το βραβείο πολιτισμού του Σίδνεϊ. Αυθόρμητη και παρορμητική, εν μία νυκτί, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ήταν 18 ετών και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Τελειομανής και απαιτητική με τον εαυτό της, ξεκινάει μία αναζήτηση μαθημάτων και τρέχει καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ σε σχολές υποκριτικής για να βρει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα. Έκτοτε έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως το Dogville, Hitchcock Blonde, Πάττυ Χύμα σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη και υπό την αιγίδα του Λάκη Λαζόπουλου, το Angel Baby όπου κέρδισε το 1ο βραβείο γυναικείου ρόλο από το Αθηνόραμα, τις Φόνισσες της Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Απόστολου κ.ά. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς ηθοποιούς όπως οι Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνά Χατζησάββα, Ναταλία Δραγούμη, Πέγκυ Τρικαλιώτη και άλλους. Στην τηλεόραση την έχουμε δει στις Μάγισσες της Σμύρνης, στην Τυγφλόμυγα, στο Αμάρτημα της Μητρός μου και στο Dancing with the Stars, το χορευτικό talent show του ΑΝΤ1. Κοσμοπολίτισσα, της αρέσουν τα ταξίδια, ενώ αποφάσισε να συμμετάσχει στο Nomads, γιατί της αρέσουν τα δύσκολα.

2.Λευτέρης Παρασκευάς – Ομάδα Ζούγκλα

Ο Λευτέρης Παρασκευάς γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου και από μικρός είχε έφεση στον αθλητισμό. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης και το 1992 πρωταθλητής στα 200μ πρόσθιο. Αργότερα ασχολήθηκε με την ελεύθερη κατάδυση και κατέκτησε τη 2η θέση γενικής βαθμολογίας ανδρών, σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 2011 αποφάσισε να ασχοληθεί με το υπερμαραθώνιο τρίαθλο, όπου ξεκίνησε με απόσταση IRONMAN (3,8 χλμ κολύμβησης, 180χλμ ποδηλασία,42χλμ τρέξιμο). Στη μετέπειτα πορεία του στον αθλητισμό, ακολούθησαν διάφορα αθλήματα. Το 2014 συμμετείχε στο ARCH ΤΟ ARK, το μεγαλύτερο τρίαθλο στον κόσμο σε αποστάσεις. Ξεκίνησε από Λονδίνο τρέχοντας 140 χιλμ. κολύμπησε στη Μάγχη 34 χΛμ και συνέχισε με ποδήλατο μέχρι το Παρίσι. Έγινε ντοκιμαντέρ και μπήκε στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Από το 2011 και μέχρι το 2017 ότι έχει κάνει γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό με τα έσοδα να διατίθενται σε ευπαθείς ομάδες.

3.Κωνσταντίνος Οροκλός – Ομάδα Ζούγκλα

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός γεννήθηκε στον Πειραιά το 1977 και σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε με τους γονείς του στη Νέα Ερυθραία όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι συνιδιοκτήτης καφέ μπαρ και είναι «ερωτευμένος» με την άθληση κάθε μορφής και κυρίως με τα “extreme sports”, όπως B.A.S.E. Jumping και το πιο επικίνδυνο B.A.S.E. wingsuit base. Για τον Κωνσταντίνο αυτά είναι μορφή τέχνης και όπως ο ίδιος λέει, όλη του η ζωή.

4.Παναγιώτης Βασιλάκης – Ομάδα Ζούγκλα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκης είναι 27 ετών με καταγωγή από τη Μάνη και κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα. Είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας και του αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία. Ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο και σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της SPORTING Λισαβόνας στα 17 του χρόνια. Έπαιξε επαγγελματικά μέχρι τα 26 του χρόνια και σήμερα κύρια ασχολία του είναι οι αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

5.Φώτης Φιλιππόπουλος – Ομάδα Ζούγκλα

Η μεγάλη αγάπη στην καινοτομία τον ταξίδεψε χιλιάδες μίλια μακριά και του έδωσε τη δυνατότητα να συνεργαστεί με περισσότερα από 500 ανώτατα διοικητικά στελέχη από 37 χώρες. Ο Φώτης Φιλιππόπουλος έμαθε πράγματα που μπορούν να αλλάξουν τις ζωές των ανθρώπων. Για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με την καινοτομία το 2006, ως εκπαιδευόμενος στο τμήμα έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου σήμερα είναι εξωτερικός εμπειρογνώμονας για την καινοτομία. Του αρέσει να αναμειγνύει αντικείμενα και να παράγει νέα γνώση και αυτός είναι ο κύριος λόγος που αφιέρωσε 5 χρόνια σκληρής δουλειάς στο διδακτορικό του, διερευνώντας τον τρόπο που ο άνθρωπος δημιουργεί και ερμηνεύει την έννοια της «αξίας». Ότι κάνει το αφιερώνει στην κόρη του, Ελευθερία.

6.Ειρήνη Ζάχου – Ομάδα Ζούγκλα

Η Ειρήνη Ζάχου είναι 23 ετών, πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως γυμνάστρια. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Άρτα και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο, από πολύ μικρή ηλικία. Τα 100 μέτρα ήταν το αγώνισμα το οποίο εκτός από πολλές διακρίσεις, της προσέφερε και στοιχεία που συνέθεσαν το χαρακτήρα της, όπως υπευθυνότητα και οργάνωση.

7.Εύη Ιωαννίδου – Ομάδα Ζούγκλα

Η Εύη Ιωαννίδου είναι 22 ετών, έχει γεννηθεί στη Βέροια όπου με την οικογένειά της διατηρούν επιχείρηση café και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει «Αισθητική-Κοσμετολογία» και ταυτόχρονα με τις σπουδές της ασχολήθηκε με το modeling.

πηγη:peoplegreece.com

Keywords
dancing with the stars, μπλε, showbiz, ζούγκλα, background, αθηνα, ελλαδα, θεατρο, angel, baby, dancing, stars, ΑΝΤ1, νέα, χλμ, arch, θεσσαλονικη, πειραιας, βεροια, πηγη, αθηνοραμα, Λιμάνι του Σίδνεϊ, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, βαθμολογιες πανελληνιων 2011, Καλή Χρονιά, φωτια, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, σχεδιο αθηνα, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, η ζωη, φεστιβαλ θεσσαλονικης, ποδηλατο, χωρες, ζούγκλα, αρτα, γνωση, ιωνια, λονδινο, νατασα καλογριδη, νησι, ντοκιμαντερ, παττυ, πτυχιουχος, σχολες, τηλεοραση, χρωματα, ωκεανος, dancing with the stars, αγαπη, ανθρωπος, βραδυ, γεγονος, γινεται, γονεις, δευτερα, δυνατοτητα, διδακτορικο, ευη, εγινε, ειρηνη, ελευθερια, ενδιαφεροντα, εννοια, ερυθραια, ετων, ευρωπη, ζωη, ζωης, ηλικια, κυρια, μακρια, μανη, μπλε, μορφη, ομαδα, οικογενεια, παρισι, ποδοσφαιρο, πεγκυ τρικαλιωτη, πρωι, πυγμαχια, ρηγα, ρολο, συγκεκριμενα, σκηνοθεσια, σχεδιο, σχολειο, ταξιδια, τμημα, τριτη, φεστιβαλ, φορα, χυμα, χλμ, χρωμα, κωνσταντινος, angel, arch, baby, background, dancing, stars, ομαδες, παιχνιδι, showbiz, ξεκινησε
Αναζητήσεις
παναγιώτης βασιλάκης nomads
Τυχαία Θέματα