7 Σημάδια στη Σχέση σου που δείχνουν ότι έφτασε η ώρα να Χωρίσεις. Εάν δεις το 4ο τότε είναι ο Χωρισμός μονόδρομος…

Πιθανότατα έχετε κάνει κλικ σε αυτό το άρθρο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί σας εκφράζει ο τίτλος και ο δεύτερο είναι γιατί πιθανώς βρίσκεστε σε μια σχέση όπου είστε δυσαρεστημένοι και θέλετε να μάθετε αν είστε μόνο εσείς που αισθάνεστε έτσι.

Όλοι μας βρεθήκαμε σε μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μας όπου υπερεβαίναμε την παραμονή μας σε αυτές. Μερικές φορές, υπάρχουν προειδοποιητικά σήματα και κόκκινες σημαίες που βρίσκονται ακριβώς μπροστά μας, αλλά μένουμε στην σχέση από συνήθεια και από τον φόβο του να είμαστε μόνοι. Για αυτούς τους λόγους, κολλάμε

στη σχέση μας και ίσως χάνουμε ευκαιρίες να συναντήσουμε καλύτερους ανθρώπους στη ζωή μας.

Υπάρχουν πολλά ενδεικτικά σημάδια που δείχνουν ότι μια σχέση τελειώνει, αλλά ορισμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την αλήθεια.

1. Έχετε χάσει το συναίσθημα της αγάπης.

Όταν κοιτάτε τον σύντροφό σας και δεν χαμογελάτε αμέσως, οι πιθανότητες να έχετε ξενερώσει μαζί του είναι πολλές. Όσο περισσότερο δεν νιώθετε πλέον την αγάπη, τόσο λιγότερη αγάπη θα βιώνετε. Όλοι γνωρίζουμε πώς πρέπει να αισθανόμαστε όταν κοιτάξουμε κάποιον που αγαπάμε. Γελάμε, είμαστε χαρούμενοι και ήρεμοι. Αλλά, όταν αισθανόμαστε αδιάφοροι απέναντί του, πρέπει να μας κάνει να αναρωτηθούμε αν αξίζει να συνεχίσουμε σε αυτή τη σχέση.

2. Δεν νιώθετε πλέον οικεία μεταξύ σας.

Το σεξ δεν είναι τα πάντα σε μια σχέση, αλλά είναι σημαντικό. Εάν οι ανάγκες σας δεν πληρούνται πλέον και μόλις φτάσετε στην κρεβατοκάμαρα σας απλώς κοιμάστε, υπάρχει πρόβλημα. Όταν είστε νέοι και ερωτευμένοι με κάποιον, θα πρέπει κανονικά να βράζει το αίμα σας και όχι απλά να κοιμάστε.

Ακόμα και μικρά πράγματα στις σχέσεις είναι σημαντικά, όπως το φιλί ή το κράτημα των χεριών. Εάν αυτές οι συνήθειες δεν υπάρχουν πια, είναι ένα σημάδι ενός μεγαλύτερου προβλήματος. Ίσως δεν έλκεστε ο ένας από τον άλλο πια.

3. Δεν εξαρτάστε πλέον από την υποστήριξη του συντρόφου σας.

Όταν είστε σε μια σχέση με κάποιον, είναι συνήθως ένας από τους πρώτους ανθρώπους που συμβουλεύεστε για τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Αλλά εάν δεν αισθάνεστε πλέον την ανάγκη να απευθυνθείτε σε αυτούς για τις ανάγκες σας και βασίζεστε σε άλλους περισσότερο, προφανώς δεν υπάρχει ευημερία στη σχέση σας.

4. Ψάχνετε υποσυνείδητα λόγους για καυγάδες.

Κανείς δεν θέλει τους καυγάδες, αλλά όταν δεν θέλετε να είστε με κάποιον, ψάχνετε λόγους συνειδητά είτε υποσυνείδητα για να αρχίζετε να τους δυσανασχετείτε. Είναι τοξικό το να παραμείνετε σε μια σχέση που βασίζεται στους καυγάδες.

5. Όλοι γύρω σας ανησυχούν.

Εάν οι φίλοι και η οικογένειά σας επισημαίνουν τις ανησυχίες τους για εσάς και τη σχέση σας, είναι επειδή σας γνωρίζουν καλύτερα από οτι εσείς τον εαυτό σας. Ίσως να έχουν δει τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και να μην τους αρέσει. Ίσως να σας πουν ότι δεν είστε οι ίδιοι χαρούμενοι άνθρωποι και ότι είστε περισσότερο καταθλιπτικοί από ποτέ. Πρέπει να δώσετε προσοχή στα λόγια τους.

6. Θα προτιμούσατε να ξοδέψετε χρόνο μόνοι σας, παρά με τον σύντροφο σας.

Σε οποιαδήποτε σχέση, ακόμη και στις υγιείς, οι σύντροφοι θα πρέπει να περνούν χρόνο και μαζί και χωριστά. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, θα τρελαθείτε. Ο χώρος σε μια σχέση είναι υγιής και φυσιολογικός . Είναι ανθυγιεινό να ξοδεύετε κάθε στιγμή της ζωής σας με κάποιον.
Αλλά αν προτιμάτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο από το να δείτε τον σύντροφό σας, αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Καμία σχέση δεν πρέπει να εμποδίζει την ανεξαρτησία, τις φιλίες ή την οικογένειά σας, αλλά θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο και για τον σύντροφό σας.

7. Δεν μπορείτε να σταματήσετε να εστιάζετε σε αυτά που δεν έχει.

Κανείς δεν είναι τέλειος και η τελειότητα υπάρχει μόνο στα παραμύθια. Κανένας σύντροφος δεν πρόκειται να έχει κάθε χαρακτηριστικό που θέλετε ή χρειάζεστε από κάποιον, αλλά θα πρέπει να έχει αρκετά για να σας κάνει ευτυχισμένους. Εάν συνεχώς εστιάζετε σε αυτά που δεν έχουν, είναι πιθανόν καιρός να βρείτε κάποιον άλλον. Δεν είναι μόνο άδικο για τον εαυτό σας, είναι άδικο και για τον σύντροφό σας.

Οι ανάγκες όλων μας είναι διαφορετικές. Μην καταστρέφετε τη ζωή του ή τη δική σας, προσποιούμενοι ότι είστε ευτυχισμένοι.

πηγη:fanpage.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα