Το σχόλιο της Ένωσης Κεντρώων για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων.

"Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνει ο καθένας ότι όπου επενδύονται μεγάλες ελπίδες, συνήθως έρχονται στην συνέχεια μεγάλες απογοητεύσεις" σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων και προσθέτει:

λύση σήμερα δεν είναι να κρατούν

κάποιοι ζωντανό ένα κατ’ ουσίαν πεθαμένο στη συνείδηση του λαού σύστημα, αλλά να επιστρέψουμε στις αξίες και τις αρχές του κέντρου, αφήνοντας πίσω πολώσεις, οξύνσεις και την εξουσιομανία με την οποία δυστυχώς για δεκαετίες ταυτίστηκε το ΠΑΣΟΚ"

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

"Σαράντα τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνει ο καθένας ότι όπου επενδύονται μεγάλες ελπίδες, συνήθως έρχονται στην συνέχεια μεγάλες απογοητεύσεις.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου εξέφρασε μια μεταδικτατορική εποχή όπου η νεολαία διψούσε για δημοκρατία και για σοσιαλισμό. Αντί για σοσιαλισμό όμως φτάσαμε σε ένα ατελείωτο πελατειακό καθεστώς και τελικά και στην ηθική και οικονομική πτώχευση της χώρας.

Η λύση σήμερα δεν είναι να κρατούν κάποιοι ζωντανό ένα κατ’ ουσίαν πεθαμένο στη συνείδηση του λαού σύστημα, αλλά να επιστρέψουμε στις αξίες και τις αρχές του κέντρου, αφήνοντας πίσω πολώσεις, οξύνσεις και την εξουσιομανία με την οποία δυστυχώς για δεκαετίες ταυτίστηκε το ΠΑΣΟΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα