Υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων ο Γ. Πατούλης

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων επιβεβαίωσε μέσω συνέντευξής του ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΘΕΜΑ 104,6" και απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, ανέφερε αρχικά:

"Αυτό που έχω ξέρω

είναι ότι έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για την Αθήνα μέσα από τον Όμιλο Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά. Τον όμιλο τον ξεκινήσαμε εδώ και 1,5 χρόνο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό με ενδιαφέρον"

Ακόμη, ο κ. Πατούλης πρόσθεσε: "Εμείς παραμένουμε πιστοί σε αυτό που έχουμε επιλέξει εδώ και 1,5 χρόνο. Αθήνα. Όσοι αναφέρουν την περιφέρεια θα πρέπει να μας πουν με ποιον έχουν συνεννοηθεί και γράφουν τα διάφορα σενάρια. Αν υπάρχει τέτοια συνεννόηση να μας το μεταφέρουν και εμάς.

Είναι σίγουρο ότι αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι ότι η Αθήνα, η οποία ίσως είναι το μεγαλύτερο brand name που υπάρχει στο χώρα μας σήμερα δυστυχώς έχει μια θολή εικόνα και η εικόνα αυτή θα πρέπει να βελτιωθεί. Θα πρέπει να διορθωθεί θα πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερη. Η Αθήνα θα πρέπει να γίνει η ατμομηχανή ανάπτυξης της χώρας. Με αυτή την έννοια πιστεύουμε μέσα από την εμπειρία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης υπηρετώντας το δήμο Αμαρουσίου, ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης. Όλη αυτή την εμπειρία θα την αξιοποιήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα