Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στη μικροπολιτική της διολίσθηση

Με αιχμηρή γλώσσα απαντά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη Νέα Δημοκρατία και τα όσα υποστήριξε σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τη μήνυση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη κατά εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη.

"Ενημερώνουμε τον Πρωθυπουργό

και την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κλήθηκε να προσέλθει στα γραφεία του κόμματος όπου βρίσκεται αυτήν την ώρα" ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

"Η προσπάθεια εμπλοκής της κυβέρνησης στη διένεξη ενός ιδιώτη με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τουλάχιστον ατυχής", σημειώνει στην ανακοίνωση του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ενημερώνουμε τη Νέα Δημοκρατία ότι η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου. Η εποχή που οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί έδιναν εντολές για συλλήψεις έχουν παρέλθει. Ας μην κρίνουν στη ΝΔ εξ ιδίων τα αλλότρια.

Η προσπάθεια εμπλοκής της κυβέρνησης στη διένεξη ενός ιδιώτη με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τουλάχιστον ατυχής.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στη μικροπολιτική της διολίσθηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα